Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van Barbour International1

Barbour International: van de motorfiets tot de catwalk

De geschiedenis van Barbour International begint in 1936 wanneer Duncan Barbour een motorpak in productie brengt. Het model krijgt de naam Barbour International mee. Zoals ook in de naam af te lezen valt werd dit kledingstuk specifiek tot ontwikkeling gebracht voor het International Six Day Trials event. De stijlvolle en stoere uitstraling van het pak sloeg aan en het bleef dan ook gedragen worden. Zo droeg onder andere de legendarische Steve McQueen het jacket in de editie van 1964. Vandaag de dag is dat ene model uitgegroeid tot een gelijknamig stand-alone merk dat eer bewijst aan het rijke motorfiets-erfgoed en dat vermengt met moderne trends. Naast een ruim assortiment herenkleding is er ook een damescollectie te verkrijgen geïnspireerd op de legendarische biker-look.

Een stoere look met Barbour International

De kleding van Barbour International heeft een zeer markante look die zonder enige twijfel de nodige blikken vangt. Het assortiment is uitgebreid van het ene iconische jacket tot een brede collectie waar voor ieder wel wat wils te vinden is. Van afgelijnde leren jassen met een luxueuze afwerking tot een klassiekere look met onder andere polsgespen. De constante in het ontwerp? De inspiratie die geboren is op het racecircuit. De kleding van Barbour International is dan ook als geen ander geschikt om een stoere toets aan jouw look te geven. Daarbij wordt er hard ingezet op kwaliteit en functionaliteit. Een goede look is één ding, maar om een echt succes te zijn dient kleding comfortabel te zitten en een tijd mee te gaan.

Kleding met een verhaal

De kleren van Barbour International zijn dus een eigentijdse kijk op de biker-styling van weleer. Wat mag je qua design dan verwachten? Strakke lijnen, moderne kleuren en vintage graphics. In de damescollectie vind je alles van jurken tot overhemden tot stoere jassen. Voor de heren zijn er katoenen shirts in een vintage stijl, luxueuze truien en meer. Nog een leuk accessoire nodig om jouw outfit mee af te werken? Dan kan je ook een breed aanbod aan accessoires voor dagelijks gebruik met de kenmerkende look op de kop tikken. Kleding en accessoires met een hoog octaangehalte in de sfeer van de legendarische Steve McQueen. Dat is wat je mag verwachten van Barbour International.