monari: het merk boordevol Italiaanse hartstocht

Het idee voor het modelabel monari ontstond op een Toscaans terras. In een omgeving waar lachende mensen en espresso’s het uitzicht typeerden. Renate en Bernhard Bosch herinneren zich tot op heden nog steeds het exacte tafeltje waar het in 1986 allemaal begon. Die Italiaanse levensvreugde boordevol kleuren en stijlen, draagt dit modelabel voor dames nog steeds met zich mee. Vanwaar de naam monari? Die naam kwam van een opschrift op een suikerpakje dat toen op hun tafel stond. Vanaf dat terras wist het label de wereld te veroveren. Met meer dan tweehonderd werknemers en verkooppunten in meer dan dertig landen, bleek het een succesvol recept te zijn.

Passie in ieder kledingstuk

Tot op heden staat monari nog steeds synoniem voor het enthousiasme die vele Italianen weet te typeren. Ook het oog voor prachtige vrouwen trachten ze dan ook iedere keer om te zetten in stijlvolle kledingstukken. Toch is het lang niet alleen de passie die centraal staat bij dit modelabel. De liefde voor het leven, de hartstocht voor de zon en de vreugde voor Italiaanse fashion spelen immers ook een belangrijke rol. Het label richt zich op dames die leven om lief te hebben en die houden van het leven. Vrouwen die zelfzeker en spontaan voor de dag komen. Die eigenschappen tracht het dan ook steeds in de kijker te plaatsen door kledingstukken te ontwikkelen voor vrouwen die weten wat ze willen dragen en hoe ze dat het liefst doen. Die zienswijze zie je terugkomen in de unieke en stijlvolle shirts, maar ook in de excentrieke rokken, de eigenwijze truien en de accentuerende broeken. Excentriek en eigenwijs, want het label staat altijd open voor unieke en nieuwe trends. monari geeft vrouwen het recht om zelfzeker voor de dag te komen.

Een zuiderse outfit van monari

Dit modelabel zet in op een breed assortiment aan kledingstukken. Op die manier kan je eenvoudig een volledige outfit samenstellen die gebaseerd is op wat de Italiaanse dames zo graag dragen. Het gaat voornamelijk om eigentijdse kleding, waarbij de shirts met knappe prints eruit lijken te springen. Toch is het ook veel meer dan dat. Een bloes met levendige en natuurlijke kleuren, een trui met een passievol opschrift of een jeans met een print van een lichtblauwe bloem: allen staan ze synoniem voor de unieke zienswijze die ooit op een zonnig terras ontstond. monari heeft dan ook alles in huis om jouw eigen zuiderse outfit samen te stellen.