Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Lyle & Scott: de iconische gouden adelaar

Het traditioneel Schotse modehuis Lyle & Scott kan bogen op een bijzonder rijke geschiedenis. Het merk werd immers al in 1874 opgericht als label gespecialiseerd in vrijetijdskleding voor mannen. Walter Scott en William Lyle stonden aan de wieg van het bedrijf en werkten volgens een bijzonder simpel principe: goed werk maakt meer werk. Dat betekent dat er vanaf de start een grote nadruk werd gelegd op kwaliteit. In de beginjaren was het merk vooral populair onder golfers en atleten, maar vandaag de dag is de iconische gouden adelaar, die symbool staat voor het label, onder alle bevolkingsgroepen bekend. Sinds 2003 tracht Lyle & Scott ook de jongere doelgroepen meer te bereiken en doet dat met groot succes.

Lyle & Scott: verfijnde herenkleding voor elk seizoen

Lyle & Scott is een echt traditioneel merk met een grote geschiedenis. Dat zie je ook terug in de typische stijl van het label. Sportief en elegant voor mannen die op zoek zijn naar allround mode voor elk seizoen. Het is mode voor gentlemen, die zijn inspiratie vindt in de klassieke Britse stijl en de golfsport. De laatste jaren is daar ook bewust een trendy selectie aan kleding bij gekomen om wat frisse lucht in de collecties te brengen. Er zijn drie in-house collecties die elk voor een eigen doelgroep modieuze en kwaliteitsvolle kleding ontwikkelen. De Lyle & Scott collectie, de Contemporary Line die zich richt op de nieuwste trends en dan nog een aanbod voor professionele golfers.

Kwaliteit vanuit ervaring

Lyle & Scott heeft een brede selectie aan stijlvolle en kwaliteitsvolle kleding voor mannen. Ook mannen in opleiding kunnen bij het merk in de afdeling kindermode zeker en vast iets naar hun smaak terugvinden. Vanuit de rijke ervaring hoeft het niet te verbazen dat er bij het Schotse modehuis ook heel wat aandacht gaat naar comfort en duurzaamheid. Zo is de kleding uitsluitend gemaakt van huidvriendelijke stoffen of 100% katoen voor een zacht gevoel op de huid. Een comfortabele pasvorm met speciale aandacht voor de mannelijke vorm doet de rest. Elegante en tijdloze kleding die geschikt is voor elke situatie met een brede selectie shirts, sweaters, overhemden, knitwear, jassen en polo’s. Dat is de perfecte omschrijving van de mode van Lyle & Scott.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden