Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van JDY2.462

Jacqueline de Yong: trendgerichte mode voor fashionista’s

Jacqueline de Yong is een Deens modemerk dat in 2003 werd opgericht als onderdeel van moederbedrijf Bestseller. Bestseller zelf werd in 1975 opgericht door de Deen Troels Holch Povlsen en specialiseert zich in mode voor jonge vrouwen met een eigen wil. De collecties van Jacqueline de Yong kan je het best omschrijven als jonge, urban damesmode die toch betaalbaar is. Het is veelzijdige kleding die de nieuwste trends volgt met een brede selectie basics en statement pieces. Per jaar pakt het label uit met vier nieuwe collecties waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd en overal de laatste mode in handen hebt. De doelgroep? Fashionista’s die bezeten zijn van mode, positief in het leven staan en graag hun persoonlijkheid met hun kleding uitdrukken.

Er past altijd wel een Jacqueline de Yong

De ontwerpen van Jacqueline de Yong onderscheiden zich door moderne snitten, een hoge kwaliteit en een grote combineerbaarheid om zo veel mogelijk styling- en expressiemogelijkheden aan te bieden. Qua design is er zeker en vast plaats voor opvallende prints en patronen en ook met denim wordt er regelmatig gewerkt. De collecties vallen veelzijdig te noemen en bieden voor elke gelegenheid wel een passend kledingstuk. Een nieuwe rok, jurk, jeans, trui, blouse of shirt nodig om jouw garderobe mee aan te vullen? Dan is de prijs- en modebewuste collectie van Jacqueline de Yong een goede keuze. Ook qua kleurenschema is het trefwoord vooral keuzevrijheid. Of jouw persoonlijkheid die dag nu een felle kleur nodig heeft of toch vooral een subtielere tint: alles kan.

Veelzijdige kleding, veelzijdige vrouw

Een vrouw is zo veel meer dan enkel en alleen één aspect. Waarom zou de mode van Jacqueline de Yong dan ook maar één aspect benadrukken? De eenvoudige en elegante kleding van dit fashion label is dan ook specifiek ontworpen om vlot combineerbaar te zijn zonder persoonlijkheid te verliezen. Met een frisse kijk op basics zijn ze net even anders door de toevoeging van een bijzonder detail of een verrassende stof. Perfect om te mixen en matchen voor een dagje shoppen, een dagje werken of een dagje vrije tijd. Met de kleding van Jacqueline de Yong maak je jouw eigen individuele look en ben je tegelijkertijd mee met de trends.