-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Abercrombie & Fitch: comfortabele vrijetijdskleding

Abercrombie & Fitch is een toonaangevende, wereldwijde speciaalzaak voor vrijetijdskleding en accessoires voor heren, dames en kinderen via drie gerenommeerde merken. Al 125 jaar biedt het iconische merk Abercrombie & Fitch kleding aan voor vernieuwers, ontdekkingsreizigers en ondernemers. Vandaag de dag weerspiegelt het Amerikaanse merk de vernieuwde houding klant tussen de 20 en 24 jaar terwijl het trouw blijft aan zijn traditie van het creëren van vakkundig vervaardigde producten met een moeiteloze, Amerikaanse stijl. De kleding van Abercrombie & Fitch kenmerkt zich door de casual uitstraling die geschikt is voor vele gelegenheden. Daarnaast is de perfecte pasvorm het sellingpoint van het merk. Zodra je een trui, blouse of top aantrekt wil je het niet meer uitdoen omdat het zo lekker zit.

Het merk dat al meer dan 100 jaar bestaat: Abercrombie & Fitch

Het merk Abercrombie & Fitch werd in 1982 opgericht in gevestigd in New Albany Ohio. Het merk staat bekend om haar comfortabele pasvorm en het gebruiken van materialen van hoge kwaliteit. Abercrombie & Fitch omvat een vijftal merken: Abercrombie & Fitch, Abercrombie Kids, Hollister Co., RUEHL 925 en Gilly Hicks. Het merk produceerde vroeger vooral buitenkleding en excursie producten. Na vele succesvolle jaren kwam het eind jaren 60 in de financiële problemen. Dit duurde tot 1988, waarin het merk werd gekocht door Limited Brands (het vlaggenschip van Victoria Secret). Vanaf toen werd het merk als lifestyle merk gepositioneerd en sindsdien is het niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode.

Abercrombie & Fitch: het merk met de kenmerkende look

De merken die vallen onder Abercrombie & Fitch delen een verbintenis om producten van duurzame kwaliteit en uitzonderlijk comfort aan te bieden waarmee consumenten over de hele wereld hun eigen individualiteit en stijl kunnen uiten. Het bedrijf beheert meer dan 865 winkels onder deze merken in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Het merk Hollister belichaamt de bevrijdende en zorgeloze geest van de eindeloze Californische zomer voor de tienermarkt. Abercrombie Kids maakt slimme, speelse kleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar, die het wonder van de kindertijd met een brede blik vieren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden