Dr. Martens
25 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
Dr. Martens
Veterlaarsjes 'Jadon Glitter'
  Nieuw
€ 199,00
Dr. Martens
Veterschoen
  € 149,00
  Dr. Martens
  Veterlaarzen 'Delphine 8-Eye'
   € 179,00
   Dr. Martens
   Veterboots 'Pascal'
    € 179,00
    Dr. Martens
    Veterlaarzen '8-Eye Boot'
     € 179,00
     Dr. Martens
     Veterlaarsjes '6 Eye Lolita Boot Molly'
      € 219,00
      Dr. Martens
      Chelsea boots 'Laura'
       € 169,00
       Dr. Martens
       Veterboots 'Pascal'
        € 179,00
        Dr. Martens
        Sandalen met riem 'Chunky Blaire'
         € 115,00
         € 139,00
         Dr. Martens
         Veterlaarzen
          € 179,00
          Dr. Martens
          Veterboots 'Jadon'
           € 219,00
           Dr. Martens
           Chelsea boots '2976'
            € 165,00
            € 219,00
            Dr. Martens
            Veterboots '1460 Smooth'
             Nieuw
            € 179,00
            Dr. Martens
            Veterschoen '5 Tie Shoe 8053'
             € 189,90
             Dr. Martens
             Sandaal
              € 84,90
              € 109,00

              Dr Martens: de iconische schoenen uit de jaren 90 zijn terug

              Dr Martens werd in Duitsland opgericht door Martens Klaus. Hij ontwikkelde de laars aanvankelijk als alternatief voor zijn legerlaars die veel pijn veroorzaakte aan zijn gewonde enkel. Aanvankelijk voor persoonlijk gebruik, toch verkreeg de laars razendsnel bekendheid bij agenten, postbodes en later ook bij arbeiders. Tijdens de jaren 80 en 90 werden de schoenen steeds populairder bij het grote publiek. Vooral in de gitaarrockcultuur maar ook bij punkers en skinheads stonden ze met stip op nummer één. Alhoewel men Dr Martens voornamelijk kent omwille van zijn schoenen en laarzen is het toch meer dan dat. Zo produceert deze fabrikant ook accessoires en kledij. Uiteraard steeds met de stoere look in het achterhoofd.

              Bij Dr Martens zit je altijd goed

              Het verhaal van Dr Martens begon bij diens goedzittende laars. Dat verhaal wijzigde echter nooit. De klassieke Dr Martens boot met veter sluit de voet goed om zonder al te veel te spannen, waardoor onze voeten opnieuw de vrijheid krijgen die ze verdienen. Vandaag de dag hoef je natuurlijk al lang niet meer alleen te kiezen voor zijn klassieke donkere boots. Zo komen zijn boots eveneens in heel wat andere trendkleuren als wit, marsala en bruin. Ook kinderen en vrouwen zijn welkom bij deze producent. Dat merk je ook aan de vrouwelijke kleuren en leuke motieven. Zelfs roze boots en boots met bloemetjes behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden. Liever geen zware en krachtige boots? Dan heeft Dr Martens heel wat andere heren- en damesschoenen in de aanbieding. Gewone veterschoenen en instapschoenen behoren bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Vandaag de dag is Dr Martens veel meer dan de boot waar het origineel allemaal mee begon. Maar in hun hart blijven ze er natuurlijk altijd mee verbonden.

              Een schoen voor iedere look

              Ook hun schoeisel behoort al lang niet meer tot het privilege van de grunge-periode. Zo kan ieder stijlicoon zijn zwarte boots wel dragen onder een skinny jeans. Voor de durvers zijn er dan weer de modellen met hippe kleuren. Zij kunnen gedragen worden onder een loszittende jeans of zelfs onder een rokje. En kinderen? Kinderen lijken sowieso al te houden van de loszittende schoenen die hen alle vrijheid geven om te ravotten, te klimmen, te klauteren en te rennen. Kortom, bij Dr Martens komen stijl en comfort steeds stapvoets samen.