Items van het merk filteren
Alle producten van SUPERFIT1

Superfit: het orthopedisch getest merk voor kindervoetjes

Superfit is de Europese marktleider op vlak van kinderschoenen voor zowel jongens als meisjes. Het label bouwt, vanuit zijn Oostenrijks hoofdkantoor, voort op meer dan zeventig jaar ervaring in zowel de ontwikkeling als de productie van diverse soorten kinderschoenen. De schoenen worden verkocht in meer dan 45 landen. Het geheim van het succes? De schoenen werden speciaal aangepast aan de noden van de kindervoetjes en maken gebruik van de striktste internationale kwaliteitsstandaarden.

Perfect passend en met een modern design

Bij het ontwerp van iedere schoen van Superfit staan uiteenlopende kenmerken centraal. Zo moeten de schoenen perfect aansluiten, van hoogstaande kwaliteit zijn, voorzien zijn van een eigentijds design maar mogen de ontwerpers soms ook eens iets nieuws uitproberen. De ontwerpers worden dan ook voortdurend gestimuleerd om nieuwe mixen te vinden tussen kleurgebruik, vormgeving en afwerkingsmethoden. Die passie voor het ontwerpen van schoenen merk je in ieder model, ongeacht of je nu kiest voor kleine sneakers of sierlijke sandalen. Iedere schoen getuigt niet alleen van een uniek design maar ook van de grote verantwoordelijkheid die Superfit maar graag opneemt. Niet voor niets luidt hun slogan “Grote verantwoordelijkheid voor jouw voeten”. Inderdaad: kindervoetjes verdienen nu eenmaal een superieure kwaliteit en een soms ietwat overdreven focus op de kleinste details.

Veilig de eerste stapjes zetten met Superfit

Kinderschoenen moeten de kindervoet op een gezonde manier omsluiten. In lang vervlogen tijden hadden kinderschoenen nogal eens de kwalijke gewoonte om miniversies te zijn van volwassen varianten. Subtiele vergroeiingen waren het pijnlijke en logische gevolg. Bij Superfit gooien ze het alvast over een andere boeg. De schoenen werden ruim veertig jaar geleden ontworpen in nauwe samenwerking met kinderartsen. Ook vandaag bouwt men nog steeds voort op die internationale orthopedische expertise. Voortdurend monitort men de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen en werkt men samen met veldexperten. Met een score van 98% in een onderzoek bij orthopedisten en artsen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, lijkt die intensieve ontwikkelmethode ook te lonen. Sommige schoenen gaan trouwens nog een stuk verder en bieden ook een waterdicht design. Maar ongeacht of je nu kiest voor mannelijke enkellaarsjes of sandalen voor ware prinsesjes: het design, de duurzaamheid en de kwaliteit maken het een verademing voor ieder kindervoetje. En zo genieten ook de ouders van de vele voordelen van de schoenen van Superfit.