Merkenheader

Frogbox: een humoristische noot voor iedere kledingstijl

Frogbox kiest steeds voor mooie stijlen en solo-accenten waarbij de vrouwelijke superkracht centraal staat. Velen zullen dit Zwitsers label als een tikkeltje extravagant bestempelen terwijl anderen ervoor zullen smelten. Wat er ook van moge zijn: het gaat steeds om prints boordevol trendy details en speelse materialen. Onder andere de unieke kleurencombinaties vinden steeds aansluiting met de recente modetrends. Toch zijn ze anders maar dan zonder opdringerig te wezen. De bijzondere en humoristische aanpak van dit label heeft er alvast voor gezorgd dat het ook internationaal werd opgemerkt. Na het veroveren van Zwitserland en Duitsland stond ook Parijs op het programma. Men hoeft er geen doekjes om te winden: intussen is het label in geheel Europa terug te vinden.

Onderstreep jouw humoristische karaktertrekken

Frogbox is van mening dat het leven al saai genoeg is. Het stadsleven wordt gesierd met eentonige gebouwen die allen bestaan uit stenen die elkaar in eentonigheid afwisselen. Een enkele vlaag creativiteit wordt als vandalisme van de straatmuren geweerd. Om opnieuw esprit en creativiteit in het leven te brengen, kiest Frogbox voor een schertsende toevoeging aan ieder design. Soms verwerkt in het borduurwerk, andere keer weer door de subtiele details of net door de opvallende prints. Tweety, Pink Panter of zelfs een ananas: allemaal passeerden ze al eens de revue. Nooit zonder op te hoeven vallen, want er zijn ook neutrale kledingstukken te vinden waardoor je eenvoudigweg een balans kan vinden. Er zijn zelfs kleedjes met bloemetjes of andere natuurlijke taferelen terug te vinden. In zo’n gevallen focust Frogbox dan weer op de vrolijkheid des levens waarmee men des te eenvoudiger een glimlach op ieders gezicht toveren kan.

Frogbox geeft een positieve knipoog aan iedere stijl

Frogbox tracht niet alleen aan ieder kledingstuk een positieve knipoog te bezorgen maar doet dat ook voor een breed aantal stijlen. Dat merk je al snel indien je het ruim assortiment aan producten bekijkt. Sommige kledingproducten lijken zich bijvoorbeeld duidelijk te focussen op tienermeisjes terwijl anderen zich dan eerder richtten op de volwassen dames. Ook de verscheidenheid aan kleding lijkt dat te beamen. Frogbox deinst er niet van terug om ook kleedjes en jurken te maken die echter maar moeilijk casual te noemen zijn. Achter de schoolbanken, thuis, onderweg of op kantoor: er is altijd wel een geschikt kledingstuk te vinden. Jouw look afwerken doe je dan weer met een van de hoeden, sjaals of andere accessoires. Frogbox biedt ons multifunctionele ontwerpen, zoals men het van de Zwitsers gewoon is.