Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

PS Poelman – je merk voor rockige damesschoenen

Het motto is vooral: black on black on black. Als je er op zoek bent naar een stylish en rockig schoenenmerk, dan ben je er echt juist als je koopt bij PS Poelman. De schoenen zijn niet alleen mooi te bekijken maar ook goed te dragen omdat ze helemaal gemakkelijk zijn, ook voor een wat langere wandeling. PS Poelman produceert vooral schoenen voor jonge en trendy vrouwen. Met deze merk kan je er niet verkeerd zijn als je een fan van donkere kleuren bent of je zwarte of bruine schoenen wilt combineren met bonte kleding of accessoires. Je moet nu alleen maar een keuze maken tussen een chic, casual of sexy stijl.

PS Poelman – bereid zijn voor elke gelegenheid

Er zijn eindeloze mogelijkheden om de coole schoenen van PS Poelman te combineren. Daarom kan je met de selectie van je outfit je eigen stijl creëren. Dus hoe voel je je vandaag? Ga je alleen maar werken of heb je je eerste date, wil je cool of sexy uitzien? Met schoenen van PS Poelman ben je niet alleen voor je kennisgesprek of het burau uitgerust maar ook voor de avondlijke party of een chice trouw. Uit de combinatie van enkellaarsjes en een jurk ontstaat een speelse stijl. Met een strakke jeans ontstaat een helemaal andere look, eerder casual en cool. Dankzij hun veranderlijkheid kunnen de chelsea boots en veterlaarsjes van PS Poelman een echte metzgel zijn op weg door het leven.

Helemaal op trend zijn met damesschoenen van PS Poelman

PS Poelman verwerkt alleen maar het leer van hoogste kwaliteit en is bekend om de nieuwste designs te hebben. Het merk werd 1997 opgericht en produceert schoenen voor retailers. Sinds 2015 zijn er bovendien eigene collecties die voor jonge vrouwen worden gecreëerd. Een paar boots van PS Poelman is gewoon altijd passend en je kan erme geen verkeerde beslissling maken – ze zijn een echte fashion statement voor de moderne, trendbewuste vrouw. Wees vooral attent op de details die elke schoen een eigen karakter geven. Wacht niet langer en bekijk je nu de collectie schoenen van PS Poelman!