-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van InWear196

Inwear: de Kopenhaagse trendsetter boordevol kwaliteit

Wanneer je aan verschillende experts vraagt wat Kopenhagen tot modieuze hoofdstad van het hoge Noorden verheft, zullen velen in hun antwoord ook Inwear vernoemen. Sinds zijn oprichting decennia terug, wist het label uit te groeien tot een Scandinavische klassieker. Ieder kledingstuk lijkt een bekwame understatement te vormen die, in combinatie met de nodige portie merkbare liefde en speciale accenten, velen weet te inspireren. Hiervoor gebruikt het diverse kleuren, vormen, structuren en minimalistische accenten. Toch durven de ontwerpers het vaak ook over een andere boeg te gooien om niet alleen verschillende segmenten maar ook wijzigende trends in hun collecties te incorporeren. Het blijft steeds opnieuw gaan om een combinatie tussen elegant, koel en casual. Die mix wordt dan ook wereldwijd goed ontvangen.

Het succesvolle concept sinds 1969

Een hedendaags modemerk moet ongetwijfeld de meest recente modetrends op de voet volgen. Of ze creëren, zoals Inwear het zo vaak doet. Met verschillende decennia aan ervaring op de teller, weet dit label dan ook wat belangrijk is in de modewereld. Het label wil mode ontwerpen voor zelfverzekerde en ambitieuze vrouwen met een liefde voor de urban look. De laatste trends uit de stad worden gecombineerd met tijdloze ontwerpen om modeliefhebsters te geven wat ze willen. Vooral hun veelzijdigheid weet velen te bekoren. Zo kan je eenvoudig de werkdag inzetten met een blazer en een stijlvolle broek of kan je een stadswandeling vormgeven met een taps oplopende zomerjurk. Liever een cocktailjurk voor een leuke avond boordevol bubbels? Geen probleem! Dit label weet als geen ander dat het leven van de moderne vrouw diverse facetten omvat. Haar kleding weet dat dan ook uitbundig te weerspiegelen.

Inwear, kwaliteit waar je op kan rekenen

Een enkele blik op de feilloze collecties van Inwear toont het al aan: lang niet alleen het ontwerp is voor dit label belangrijk. Zo maakt het enkel gebruik van de beste materialen die voorafgaand aan twee criteria dienen te voldoen. In de eerste plaats moet het uitstekende draagcomfort langdurig gegarandeerd kunnen worden. Bovendien moet het ontwerp ook wasbeurt na wasbeurt nog steeds in al z’n glorie kunnen schitteren. Ongeacht of je nu kiest voor een ingetogen pullover of eerder voor een zwoel avondkleedje, met het uitgebreid assortiment van Inwear vind je vast een kledingstuk dat jou weet te inspireren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden