Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Items van het merk filteren
Alle producten van TOMS113

Schoenen voor een betere toekomst

TOMS gelooft in een betere toekomst, en dat hebben ze vanaf het begin af aan gedaan. TOMS is het oorspronkelijke One for One® bedrijf en heeft sinds 2006 bijna 100 miljoen paar schoenen gedoneerd aan mensen in nood.

TOMS doneert 1 € per 3 € opbrengst

Het realiseren van een betere toekomst betekent veel meer dan alleen het schenken van schoenen. Voor elke 3 € die TOMS verdient, schenkt het bedrijf 1 €. Daardoor wordt minstens 1/3 van de jaarlijkse nettowinst gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor fysieke veiligheid, geestelijke gezondheid en gelijke kansen.


TOMS: mode met een hart

TOMS werd opgericht als schoenenmerk in 2006 door de Amerikaanse zakenman Blake Mycoskie met een tweeledig doel: enerzijds vernieuwende mode presenteren en anderzijds een positieve impact op de wereld maken. Het Amerikaanse label zet dan ook zwaar in op ecologische en sociale verantwoordelijkheid. Het is een merk met een trendy, eigentijdse stijl met een hart voor mode en de planeet. In de begindagen ontwierp en verkocht het fashion label uitsluitend espadrilles, maar vandaag de dag is het assortiment sterk uitgebreid met onder andere ook snowboots, chelsea boots en meer. Leuk om te weten is dat TOMS werkt volgens het One-One-concept. Dit houdt in dat per paar eigen schoenen over de toonbank gaan, ze ook een paar schoenen doneren aan kinderen die in armoede leven.

Lekker zomers met TOMS

De espadrilles waren het beginpunt van TOMS en zijn ook tegenwoordig nog altijd het hart van de collectie. Schoenen die niet toevallig bij uitstek zomerse schoenen zijn die vlot te combineren vallen. Ze geven een casual toets aan eender welke outfit en staan ook zeer fleurig bij een zomerse jurk. Deze unisex schoenen zijn zowel voor mannen, vrouwen als kinderen op de markt. Naast een ruime assortiment schoenen verkoopt het label ook tal van accessoires. Zo kan je brillen, T-shirts en handtassen op de kop tikken. Het spreekt voor zich dat ook bij deze producten een deel van de opbrengst gaat richting het verbeteren van de levensomstandigheden in arme landen. TOMS is een merk waarbij een aankoop je goed doet voelen in plaats van schuldig.

Comfortabel maar ook stijlvol

Echte fashionista’s die zijn natuurlijk al lang weg van espadrilles. Deze kwaliteitsvolle schoenen zitten comfortabel aan de voet en geven die voet ook alle verademing en lucht die het nodig heeft. Het oog wilt echter ook wat en daar stelt TOMS niet in teleur. Het ontwerp is vaak kleurrijk en zomers en bovendien wordt er uitsluitend gewerkt met duurzame en verantwoordelijke materialen. Zo voeren hennep, organisch katoen en gerecycleerde materialen de boventoon. Zelfs de schoendozen van het label zijn gemaakt van gerecycleerd afval en bedrukt met soja-inkt. Ben je op zoek naar een leuke schoen of een tof accessoires om jouw outfit af te werken in een zomerse look, maar zit je ook in met het lot van de wereld? Dan is TOMS jouw merk.