Chi Chi London logo
Chi Chi Curve logo

Chi Chi London: glamoureuze damesmode

Chi Chi London werd, zoals de naam al zegt, opgericht in de Engelse hoofdstad door de Britse broers Gio en Daniel Najar in 2013. Het doel van dit trendy label was vanaf het begin heel duidelijk: de mode van de catwalk vrij verkrijgbaar en naar de straat brengen. Het merk richt zich dan ook uitsluitend op vrouwen die zich graag opvallend en naar de laatste trends kleden. Het is feestelijke mode met een geheel eigen stijl en de nodige extravagantie. Een vrouwelijke en uitgesproken look die zich leent om te dragen bij glamoureuze evenementen. Om de eigen en bijzondere stijl van Chi Chi London te waarborgen, kiezen ze resoluut voor jonge ontwerpers die niet bang zijn voor net de grens op te zoeken.

Chi Chi London laat een vrouwenhart sneller kloppen

Wat vind je zo allemaal terug in de collectie van Chi Chi London? Dromerige cocktailjurken met kanten details, balkjurken voor dames met de nodige dosis zelfvertrouwen, mini-jurken voor wie het graag spannend houdt en schitterende bloemenpatronen. De collectie bestond in de beginperiode uitsluitend uit galajurken, maar is de laatste jaren fel uitgebreid. Vandaag de dag kan je ook bij Chi Chi London terecht voor meer alledaagse kleding met de kenmerkende flair van het label zoals blouses, rokjes, jasjes en meer. Qua materiaal wordt er uitsluitend gewerkt met fijne stoffen van een hoogwaardige kwaliteit die comfortabel aanvoelen. De vrouwelijke touch van dit fashionlabel is kortom het voorbeeld van elegante kwaliteitsmode met een geheel eigen persoonlijkheid.

Kleding met een beperkte oplage

Opvallend aan het assortiment van Chi Chi London is dat er van elk model altijd maar een beperkte oplage in productie gaat. Dat betekent dat elk model gemaakt van de fijnste kwaliteitsstoffen exclusief te noemen valt. Exclusieve mode die wel aan betaalbare prijzen aangeboden wordt. Jouw persoonlijkheid op een unieke manier laten zien via jouw kleding hoeft dan ook geen fortuin te kiezen. Het is immers net dat waar dit trendy label voor staat: persoonlijkheid. Een chique avondjapon of charmante baljurk met unieke details toont als geen ander jouw stijl en hoe jij in het leven staat. Ben jij een echte fashionista die helemaal verzot is op de high-fashion die traditioneel voor de catwalk is voorbehouden? Dan is Chi Chi London helemaal jouw ding.