Ucon Acrobatics: lifestyle brand met een cleane look

Het Duitse merk Ucon Acrobatics werd in 2001 opgericht in het energieke Berlijn. Oprichters Martin Fussenegger en Jochen Smuda haalden hun inspiratie uit de smeltkroes aan culturen en invloeden die de hoofdstad van Duitsland is. De bedoeling? Een lifestyle merk op poten zetten met een eigenzinnige stijl die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van rugzakken. De sleutelwoorden tijdens het hele ontwerpproces? Creativiteit, inspiratie en lef. Om dat nog eens extra in de verf te zetten wordt er met de regelmaat van de klok raad gevraagd aan artiesten en opkomende kunstenaars wat de styling betreft. Het resultaat is een dynamisch merk dat is uitgegroeid tot een succesverhaal. Ucon Acrobatics staat inmiddels bekend om de geheel eigen stijl en een grote aandacht voor kwaliteit.

Het minimalistische design van Ucon Acrobatics

Ucon Acrobatics heeft zich tot doelstelling gesteld om rugzakken terug hun rechtmatige plek in de modewereld in te doen nemen. Ze trachten dit te bereiken door een clean ontwerp dat je als minimalistisch kunt typeren. Het trendy en chique design is functioneel opgevat en valt vlot te matchen met verschillende looks. De kleuren vallen gemakkelijk te combineren en graphic prints moet je niet verwachten. Dat is een bewuste keuze: Ucon Acrobatics tracht een tijdloze en elegante stijl in zijn collectie te steken die ook over enkele jaren nog steeds relevant is. Verwacht geen duizenden compartimenten en talloze zakken met ritsen om een heleboel spullen in weg te krijgen. Die zijn meestal toch overbodig volgens het merk en devalueren het hele product als er een defect mee is.

Rugzakken voor op elk moment

De collectie van Ucon Acrobatics legt de focus op rugzakken voor mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen hebben echter een druk en veelzijdig leven waarbij een ander type rugzak geen overbodige luxe is. Ucon Acrobatics speelt daarop in door een breed assortiment aan diverse rugzakken aan te bieden. Zo zijn er de klassieke rugzakken, maar ook schoudertassen om jouw laptop in kwijt te kunnen en sporttassen voor de fitness. Ga je lekker winkelen? Dan staat er een brede selectie shoppers voor je klaar in de typische minimalistische look. Ucon Acrobatics staat voor kwaliteitsvolle rugzakken die tijdloos zijn vormgegeven en altijd en overal gedragen kunnen worden.