Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van WHITE STUFF57

White Stuff: unieke en kleurrijke creaties naar jouw persoonlijke stijl

Het Britse label White Stuff dateert intussen al van 1985. Achter de schermen van dit merk vindt men George en Sean, twee skiliefhebbers die toen op zoek gingen naar budget voor hun wintersportvakantie. Dat deden ze door zelf shirts en kledingstukken te ontwikkelen met opschriften als ‘Boys from the White Stuff’ en ‘Mad Cow Hats’. Die shirts verkochten ze in de Franse Alpen, waar ze de tijd van hun leven beleefden. Al snel bleken ze niet alleen hun skivakantie te kunnen bekostigen, maar was een succesverhaal geboren. Ongeveer zes jaar later opende het duo hun eerste winkel in het zuiden van Londen. Tegenwoordig blijft het ook lang niet meer bij de collecties van toen maar werd het assortiment voortdurend uitgebreid, dit zowel naar mannen, vrouwen als kinderen toe. Uiteraard staan de charmes en de creativiteit van weleer nog gewoon centraal. De winkels en retailers van dit label vind je intussen terug in België, het Verenigd-Koninkrijk en Duitsland. Uiteraard werkt men nog steeds naarstig verder aan de verdere internationale groei.

Trendy kledingstukken uit Engeland

White Stuff kiest nog steeds voor de unieke eigenzinnigheid waar het ooit allemaal mee begon. Dat doet ze met creatieve ontwerpen die geschikt zijn voor algemeen alledaags gebruik. Uiteraard zoals steeds met de nodige toets extravagantie. De ontwerpen bieden een frisse wind voor jouw garderobe. De designs zitten vaak boordevol met de hand geschilderde prints en subtiele details die de collecties heel bijzonder maken. Het merk slaagt er dan ook steeds in om haar ultieme kwaliteit, haar hypermoderne ontwerpen en haar eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding tot het maximale te optimaliseren.

White Stuff brengt een prachtige verscheidenheid aan modellen

Bij White Stuff vind je niet alleen individuele stukken die weten te imponeren, maar ook complete looks om een nieuwe stijl aan te meten. De rebelse broeken kan je bijvoorbeeld perfect dragen in combinatie met een bloesje en pumps, maar uiteraard kan je ook gewoon gaan voor een cosy combinatie met een prettig aanvoelende jumpsuit. Zowel heren als dames zullen er vast hun favoriet kledingstuk terugvinden. Toch voegt White Stuff daar met plezier ook een kinderlijn en zelfs een hele resem aan accessoires aan toe. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte stoffen sjaal die jouw vrouwelijke look des te meer in de kijker plaatst? Ongeacht waar je ook naar op zoek bent: White Stuff heeft alles in huis om op z’n eigen unieke manier jouw garderobe te veroveren.