-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

SisterS Point: mode die altijd mee is

Het Deense fashion label SisterS Point voor vrouwen is in 1994 in Aarhus opgericht door Allan Freivald. Allan droomde van een merk dat het anders zou aanpakken dan de huidige merken. Gedaan met de aloude twee collecties die elk jaar uitkomen, maar gewoon constant mee zijn met de trends. Een filosofie die nu nog altijd aan de basis ligt van het assortiment. Er zijn geen collecties: de nieuwste trends worden simpelweg constant gevolgd en doorheen het hele jaar uitgebracht. Inspiratie wordt gehaald van de beroemdste catwalks ter wereld. De ontwerpen die daar worden opgevangen worden aangepast naar een draagbare versie zonder de eigenheid eruit te halen. SisterS Point is mode voor vrouwen die altijd op zoek zijn naar het nieuwste van het nieuwste.

De eigenwijze ontwerpen van SisterS Point

De filosofie van altijd mee te zijn met de trends door komaf te maken met collecties komt ook tot uiting in een drang naar vernieuwing. SisterS Point is een tikje eigenwijs en kenmerkt zich door rechtlijnige en elegante snitten. Subtiele florale patronen en het speelse gebruik van kant zijn ook typisch voor de stijlvolle kledingstukken van het Deense label. Het resultaat is een casual stijl die dankzij de niet-klassieke componenten ook verfijnd chique genoemd kan worden. Een stijl die zich goed leent tot het combineren tot diverse looks. SisterS Point is mode die zowel geschikt is voor een etentje met jouw partner als een vergadering op het werk. Het is mode die elegant en verfijnd is zonder het casual gegeven uit het oog te verliezen.

Comfortabele en kwaliteitsvolle kleding

Geen twee vrouwen zijn exact hetzelfde en dat weten ze bij SisterS Point natuurlijk ook. Om die reden heeft het fashion label een ontzettend uitgebreid assortiment in hun eigen, unieke stijl. Zo kan je kiezen uit opvallende jurken, comfortabele broeken en elegante topjes. Liever een casual en sportieve stijl voor een vrije dag? Dan heeft het label ook een brede selectie sportkleding, aangevuld met tal van basics. Een veelzijdigheid die ervoor zorgt dat je op elk moment in een outfit naar jouw persoonlijkheid voor de dag kunt komen. Als je op zoek bent naar de allernieuwste mode en geen zin hebt om te wachten op nieuwe collecties? Dan is SisterS Point jouw merk.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden