Object: vrouwelijke elegantie in een trendy kleedje

Het Deense modelabel Object werd in 2003 gelanceerd. Het maakt onderdeel uit van de bekende Deense Bestseller groep die in 1975 werd opgericht door Troels Holch Povlsen. Een onderneming die ook andere bekende labels zoals Vero Moda, Only en Vila onder zijn paraplu heeft. De doelgroep van Object zijn vrouwen die op zoek zijn naar kosmopolitische kleding met oog voor detail. De missie? Voor elke persoonlijke stijl de juiste kledingstukken voorzien. Verwacht tal van speelse details, een elegante vibe en de kenmerkende Scandinavische minimalistische invloeden in het ontwerp. Zeker is alvast dat de aanpak van het fashion label succes heeft. Met meer dan 750 winkels doorheen Europa en internationale allure is Object een grote speler binnen de sector geworden.

De mix van stijlen bij Object

Het assortiment van Object is door de jaren heen sterk uitgebreid. Van enkele items in de begindagen rond 2003 naar een volwaardige collectie kleding waar je onder andere topjes, blouses, jurken, rokken, cardigans en meer in kunt terugvinden. De stijl van het Deense label is niet onder één naam te vatten. Het merk volgt de trends, maar combineert dat met diverse andere elementen. Zo bevat de kleding absoluut een vintage twist en vallen de Scandinavische elementen en invloeden niet te negeren. Zo bevat de collectie een breed assortiment aan gebreide jurken en uiterst comfortabele kleding. Zo is ook het kleurenpalet in de regel zeer down to earth. Geen wilde patronen en excentrieke graphic prints, maar vooral draagbare kleding die betaalbaar is.

Kwaliteitsvolle en betaalbare kleding

Object heeft een nuchtere stijl die vlot combineerbaar is met elkaar of met andere merken kan gemixt en gematcht worden. Hier en daar is een detail toegevoegd om de kleding desondanks een unieke uitstraling te geven. De ruime collectie basics valt niet alleen op door zijn veelzijdigheid, maar ook door de zachte prijs. Een lage prijs die niet betekent dat er geen aandacht geschonken is aan kwaliteit. Draagbare mode is mode die tegen een stootje moet kunnen en liefst ook de nodige duurzaamheid moet bezitten. De nonchalante, nuchtere stijl van dit fashion label valt daar zeker en vast onder. Ben je op zoek naar kwaliteitsvolle mode om echt jouw eigen stijl mee uit te kunnen dragen? Dat is waar Object voor staat.