Merkenheader

CALL IT SPRING: jeugdig charisma

Het Canadese fashion label CALL IT SPRING is gespecialiseerd in de productie en verkoop van schoenen en accessoires. Het merk werd geïntroduceerd in 2010 als onderdeel van het grotere Spring, maar de geschiedenis gaat nog een stukje verder terug dan dat. Spring valt op zijn beurt immers onder de bekende Aldo Group en werd in 1991 opgericht door Aldo Bensadoun onder de naam Transit. Enkele jaren later veranderde de naam naar Transit Spring om in 2008 enkel en alleen Spring te worden. CALL IT SPRING is een van de eigen lijnen die zich richt op een jeugdige doelgroep die op zoek is naar schoenen en accessoires met die jeugdige charme. Het resultaat? Een kleurrijk, veelzijdig en opvallend assortiment.

CALL IT SPRING: haal de lente in huis

CALL IT SPRING draait om het gevoel van vrijheid en ontdekking die met jeugd gepaard gaat. Inspiratie wordt geput uit de casual streetwear van het moment, de heersende cultuur en natuurlijk ook de trends op de catwalk. Kenmerkend is het gebruik van pastelkleuren en de toevoeging van leuke en genuanceerde details. De ontwerpers van de accessoires zoals handtassen en rugzakken durven out of the box te denken, met innovatieve elementen en bijwijlen excentrieke vormen en snitten. Het trendy label staat voor een frisse look dat zijn naam niet gestolen heeft en perfect het midden houdt tussen elegant en casual. Bovendien is het ook uiterst betaalbare mode. Gelukkig maar: het jeugdige doelpubliek is vanzelfsprekend geen fan van een aanslag op de bankrekening.

De finishing touch van jouw look

Een leuk accessoire van CALL IT SPRING is vaak exact het element dat jouw hele outfit extra karakter geeft. De klassieke aardse kleuren passen bij een winterse outfit en de ruime aandacht voor pastel past perfect bij warmere temperaturen. Het assortiment omvat handtassen voor elke gelegenheid. Draag een leuke clutch tijdens een avondje uit of een functionele handtas voor op het werk. Heb je een echte rugzak nodig of een sporttas voor de sportschool? Ook dat is een mogelijkheid. In de collectie vind je ook een heel aantal schoenen en sandalen terug die de vibe van de lente weergeven. Kwalitatief hoogwaardig, ademend en met een fris kleurenpalet. Stuk voor stuk eigenschappen die bij de hele collectie van CALL IT SPRING passen.