-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

noppies: kleding voor de kleinsten van eigen bodem

Tijdens de zwangerschap verandert er veel aan het lichaam, maar je eigen stijl voor mode hoeft niet te veranderen. noppies biedt namelijk zwangerschapskleding die je in alle stadia van de zwangerschap een comfortabel en zelfverzekerd gevoel geeft. Vanaf het moment dat je gewone kleding minder fijn zit, vind je bij noppies je nieuwe hippe outfit. De kledinglijn voor mama’s in spe bestaat uit diverse zwangerschapsbroeken, tops, sportkleding en jurkjes. En voor na de bevalling vind je heerlijke kleding voor jou, je baby en kinderen tot en met maat 152. De heerlijke stoffen voelen comfortabel aan en zijn voorzien van hippe kleuren en prints.

Van Nederlandse bodem

noppies is een Nederlands merk. Het ontwerpt en verkoopt kleding voor zwangere vrouwen, kersverse mama’s, baby’s en kinderen in meer dan 50 landen wereldwijd. Het merk is ontstaan, omdat men vond dat de keuze voor positiekleding erg klein was in Nederland (en omstreken). Voor modebewuste vrouwen is een beperkte keuze niet acceptabel. Daarom richtte moederbedrijf Nine & Co het label noppies op. Sterke, onafhankelijke vrouwen vormen de inspiratie voor het label. En dat zie je terug in de mooie stijl, perfecte pasvorm en de ruime keuze aan positiekleding. Maar uiteraard zie je het ook in de collectie voor baby’s, peuters en kleuters tot ongeveer zes jaar.

noppies heeft oog voor duurzaamheid

De kledingstukken van noppies draag je met plezier, omdat ze helemaal voor je veranderende lichaam zijn ontworpen. Alle kleding en zelfs de Home Collection wordt gemaakt van duurzame stoffen. Het katoen en de andere stoffen die nodig zijn voor het maken van de kleding komen van duurzame bronnen. De fabrieken van het merk staan over de hele wereld om zo ter plekke op duurzame wijze de mode te fabriceren en verspreiden. De medewerkers in die landen worden goed betaald voor hun werk. Dat geeft een extra goed gevoel als je voor dit merk kiest, want zo weet je dat de kleding op een eerlijke wijze voor mens en natuur is gemaakt. De duurzame collectie houdt rekening met de kwetsbare kinderhuid en met je groeiende buik. noppies is ideaal voor jou en je kinderen. Dus laat die mooie buik maar zien en straal iedere dag.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden