-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van ALPHA INDUSTRIES147

Alpha Industries: het merk voor stoere kerels en vastberaden dames

Alpha Industries werd in 1959 opgericht te Knoxville (Verenigde Staten). Oorspronkelijk maakte het bedrijf outdoorkleding in functie van het Amerikaans ministerie van defensie. Het ging voornamelijk om regenjassen voor de infanterie en stijlvolle jassen voor de luchtmacht. Spoedig volgden ook shirts voor de zeemacht. Pas vanaf 1970 zette het label de eerste stappen op de consumentenmarkt, toen nog onder andere merknamen. In 1984 volgde de eerste uitgebreide catalogus voor het Amerikaans leger. Vooral na de millenniumwisseling ontstonden steeds meer internationale samenwerkingen en nam de groei op de commerciële markt verder toe. Vandaag de dag kent men het merk voornamelijk omwille van zijn stoere jassen voor zowel heren als dames. Toch is het ook veel meer dan enkel dat.

Militaire kwaliteit voor stoere rakkers

Het voornaamste voordeel van de kleding van Alpha Industries is dat het origineel gemaakt werd voor militaire doeleinden. Het bedrijf gebruikt enkel stevige en kwalitatief hoogwaardige materialen die onder alle omstandigheden langdurig moeten blijven meegaan. Natuurlijk vindt men dat voornamelijk terug in de jassen waar het ooit allemaal mee begon, toch beschikt het label vandaag de dag over een veel breder assortiment. Het gaat bijvoorbeeld om ondergoed, broeken, shirts, sweaters en pullovers. De look is geïnspireerd op de militaire geschiedenis, maar er zijn voor de consumentenmarkt heel wat bijzondere varianten te vinden. Denk maar aan een roze wintermantel of een parka met een gekleurde kraag. Hoe dan ook hebben de kledingstukken van Alpha Industries altijd hun stoere uitstraling gemeen.

Kies voor een unieke look met Alpha Industries

Tegenwoordig heeft Alpha Industries alles in huis om een volledige en unieke look aan te nemen. Een look die niet voor doetjes weggelegd is, zoveel is intussen wel duidelijk. Om het helemaal af te maken, beschikt het label over talloze accessoires. Denk bijvoorbeeld aan stoere patches waarmee je jouw kledingstukken zelf kan personaliseren. Uiteraard vormgegeven op basis van een militaire achtergrond, alhoewel ook dat geen verplichting hoeft te zijn. Nadien ook met een jungle backpack naar het werk of liever een stoere pin om een potige indruk na te laten? Ontdek nu het ruime assortiment aan kledingstukken van Alpha Industries en stel zelf jouw doortastende outfit samen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden