Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Tiger of Sweden: een alleskunner met Scandinavische roots

Tiger of Sweden kent reeds een lange geschiedenis die van start ging in een – hoe kan het ook anders - Zweeds stadje, genaamd Uddevalla. Het was aanvankelijk een merk voor stoere tijgers en het focuste zich dan ook voornamelijk op herenkleding. Sinds 1990 verschoof de focus steeds meer naar zakelijke outfits voor de jonge stedelijke heren. In de loop der jaren won het assortiment aan vrouwenkleding ook steeds verder aan belang. Vandaag de dag is deze Zweedse tijger eigenlijk eigendom van het Deense IC Group en kent het drie belangrijke lijnen: een herenlijn (Tiger Men), een vrouwenlijn (Tiger Women) en een jeanslijn (Tiger Jeans). Iedereen vindt dan ook zijn gading bij de vele ontwerpen van Tiger of Sweden.

Alles voor een minimalistische Scandinavische look

Tiger of Sweden heeft alles in huis om je kledingkast aan te vullen met minimalistische kledingstukken naar Scandinavische stijl. Het is een stijl die zich laat kenmerken door zijn puurheid in combinatie met zijn comfortabel en warm gevoel. Een mix van urban en casual is altijd wel aanwezig, maar eigenlijk zijn de kledingstukken eenvoudigweg tijdloos te noemen. De brede collectie aan kledingstukken bevat onder andere cocktailjurken, jeanskleding, shirts, blazers, schoenen, zakelijke pantalons en kostuums. Op die manier is er altijd wel een geschikte outfit te vinden. Om het jou bovendien een stuk eenvoudiger te maken, biedt het merk volledige outfits aan. Uiteraard wensen ze jouw keuzevermogen echter niet te beperken: zo kan je naar hartenlust een spijkerbroek bestellen uit de jeanslijn en deze combineren met een fraai shirt en een leren tussenjas. Casual, stoer of hip? Tiger of Sweden heeft alles in huis om jouw look alle slaagkans te bezorgen. Zoals men het van de Scandinaviërs gewoon is.

Stijlvolle accessoires van Tiger of Sweden

In het kielzog van de grootste drie lijnen van deze producent, schuilt ook de reeks accessoires die mits aanmoediging van de Deense IC Group ontstonden. Het gaat bijvoorbeeld om designerriemen die gedragen kunnen worden in combinatie met de stijlvolle pantalons. Ook stijlvolle portemonnees die uitstekend te combineren vallen met een van de vele schoudertassen, behoren tot de mogelijkheden. Liever een urban look? Wat denk je dan van een crèmekleurige pet, een sjaal in de stijl van de art deco of leren handschoenen die de nodige ruigheid bezorgen aan iedere kledingstijl? Het merk kiest duidelijk voor een totaalresultaat. Dat kan uiteraard enkel worden aangemoedigd, zo weet ook Tiger of Sweden.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden