Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van ADIDAS ORIGINALS2.736

adidas Originals: brug tussen verleden en heden

In het midden van de jaren 90 verdeelde het bekende Duitse merk adidas zijn collectie in drie delen met elk hun eigen focus. adidas Performance dat zich richt op de atleet, Style Essentials met de nadruk op mode en adidas Originals dat het rijke verleden van adidas in ere houdt. De collectie van adidas Originals kan je het best beschrijven als casual sportief en blaast de meest iconische modellen van vroeger nieuw leven in. Een nostalgische look met moderne kwaliteit die niet zelden de bestsellers van het bedrijf zijn. Deze lijn valt te herkennen aan het bladvormige logo, ook wel trefoillogo genoemd, waar de drie strepen doorheen lopen.

Een retro-look met adidas Originals

De collectie van adidas Originals bestaat voornamelijk uit kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Als je op zoek bent naar een sportieve retro-look om mee uit te pakken ben je bij adidas Originals aan het juiste adres. Het is dan ook dankzij die vintage-stijl dat deze lijn uiterst succesvol genoemd mag worden. Dat betekent echter niet dat er geen aandacht is voor innovatie en nieuwe invloeden. De klassiekers van adidas worden in de Originals lijn regelmatig in een nieuw jasje gestoken. Niet toevallig komen er vaak samenwerkingen met bekende koppen. Zo ontwierpen grote namen als Katy Perry, Pharrell Williams en Kanye West in het verleden al items voor de Originals collectie. Het resultaat van die samenwerkingen? Gedurfde creaties waarmee je zeker opvalt in het straatbeeld.

De juiste stijl voor jou

De casual sportswear van adidas Originals is geschikt voor heel wat activiteiten. Ben je op zoek naar een leuke outfit om in te gaan sporten? Dan ga je dat zeker vinden tussen de joggingbroeken, trainingsvesten, T-shirts en meer. Liever een modieus accent in jouw vrijetijdsoutfit? Ook dat is geen probleem met de ruime collectie hoodies en sweaters. Zoals het een multinational als adidas betaamt is de collectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal met de nadruk op een uitstekende pasvorm. Zit rustig op de bank thuis met de stijlvolle creaties van de Originals lijn of combineer de tassen en schoenen met je werkkleding voor een opvallend accent. Wat jouw stijl en smaak ook is: met adidas Originals heb je alvast een tijdloze keuze gemaakt.