-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Bogner: Sportieve kleding met een modieuze twist

De mode van Bogner weet hoogwaardige materialen met een innovatief design te combineren. Daarnaast worden alle collecties gekenmerkt door een hoog draagcomfort en een eersteklas afwerking. Functionaliteit en tijdgeest staan eveneens hoog in het vaandel. De mode van Bogner is daarom altijd functioneel en eigentijds. Dit geldt voor zowel de ruime dames- en heren collecties als ook voor de jeans en sportcollecties. De waarden van Bogner komen ook terug in het logo. De letter ‘B’ van Bogner staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Verantwoord en duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel, er is daarom ook gekozen voor de meest duurzame materialen zodat de kwaliteit van de kleding gewaarborgd blijft.

Bogner wereldwijd op de kaart

Het familiebedrijf Bogner werd opgericht in 1932 door de succesvolle langlaufer en schansspringer Willy Bogner in samenwerking met zijn vrouw Maria. In 1972 trad in de persoon van Willy Bogner junior de tweede generatie toe tot het familiebedrijf. Willy Bogner kreeg de creativiteit en liefde voor de sport met de paplepel ingegoten. Bogner startte als merk voor skikleding en de kleding van Bogner werd op menig Olympische Spelen dan ook gedragen. Willy Bogner wilde internationale bekendheid en daarom richtte hij zich focussen op andere kledingstijlen. Het Duitse merk bleef een sportieve insteek houden, maar ging zich daarnaast meer richten op casual kleding. Tot op de dag van vandaag is Bogner kleding in meer dan dertig landen verkrijgbaar en heeft het merk een internationale status bereikt.

Bogner weet sport en mode geloofwaardig te verkopen

Het merk Bogner wordt gekenmerkt door een creatieve en sportieve bevlogenheid met hoge eisen aan kwaliteit en design. Ontwerpster Sonia Bogner houdt van kleuren, innovatieve toepassingen en onverwachte effecten. Dit komt ook steeds terug in de nieuwe, sprankelende collecties die in een ruime keuze aan maten te verkrijgen is. Op deze manier is er voor iedereen een passende maat. Bogner heeft het streven om een ‘passion for sport and fashion’ waar te realiseren. Het laat zien dat fashion en sport makkelijk gecombineerd kunnen worden. Bogner weet zich te onderscheiden doordat ze open staan voor invloeden vanuit vreemde culturen en tradities. Kortom; Bogner is hét sportieve, casual kledingmerk voor jou!

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden