-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Alle producten van NA-KD588

NA-KD: vandaag bijzonder en relevant

Het jonge Zweedse modemerk NA-KD is voor trendy fashionista’s en werd opgericht door Jarno Vanhatapio. De start van het label vond in 2015 plaats, maar het was binnen de kortste keren een succes. Meer zelfs: het is een van de twintig snelst groeiende bedrijven in Europa en fungeert intussen als toonaangevend internationaal modebedrijf. Achter het succes van dit label schuilt dan ook een team buitengewoon gepassioneerde en getalenteerde medewerkers die alles uit de kast halen om mode, trends en hoogtepunten een nieuwe betekenis te geven. Dankzij bekende en minder bekende fans scheert het label dan ook hoge toppen. De benaming “NA-KD” is in feite een afkorting van Nakdcom One World. Het label heeft een dochteronderneming, Odd Fashion of Sweden AB, en opereert vanuit het Zweedse Göteborg. Intussen is het het meest geciteerde online modemerk in zowel Zweden als Duitsland en kent het label een ontembare groei.

Steel de show met de kledingproducten van NA-KD

Bij NA-KD vind je een ongelofelijke selectie aan elegante kledingproducten voor vrouwen. Het gaat hierbij onder andere om bloesjes, truien, jurken, broeken en zelfs avondkleding. Hierbij is geen enkel exemplaar hetzelfde want de ontwerpers verrassen ons graag met opvallende snits, creatieve ontwerpen, ongebruikelijke details of nieuwe materialen. Men merkt dat bijvoorbeeld aan de shirts boordevol trendy dierenprints of de truien met opwindende patronen. Net zoals de collectie heel ruim is, biedt het label modebewuste vrouwen talloze manieren om zich te kleden. Hierdoor kan je de kledingproducten van dit label eenvoudig combineren, zelfs wanneer je eerder een nonchalante of stimulerende stijl wenst te bekomen. Eén ding staat alvast buiten kijf: saai zal jouw outfit nooit zijn.

Plaats jezelf in de schijnwerpers

De trendy kledingstukken van NA-KD zijn een ideaal hulpmiddel om jezelf te presenteren en dit zowel tijdens zakelijke, feestelijke als dagdagelijkse gelegenheden. De buitengewone kleding maakt van jou niet alleen een ideale blinkvanger maar zorgt ook voor een uitstekende aansluiting bij de chiquere gebeurtenissen. Geef nu toe: strikken, kant en slim geplaatste details hoeven niet automatisch extravagant te zijn. Terwijl jij jezelf in de schijnwerpers plaatst, kan je trouwens ook gewoon genieten van het ultieme comfort die de zachte stoffen je schenken. Al deze factoren maken van de kledingproducten van dit label de ideale compagnon voor een krachtige outfit, ongeacht of je ‘m nu nodig hebt tijdens een vergadering of eerder om die eerste date moeiteloos te doorstaan. Kortom: met een outfit van NA-KD ben je perfect voorbereid voor alle gebeurtenissen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden