-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

MUSTANG: stoere Duitse kracht en kwaliteit voor iedereen

Als men het heeft over een geweldige jeans, dan gaat dat eigenlijk over het Duitse MUSTANG. Al van in zijn beginjaren doet MUSTANG nu eenmaal zijn eigen ding. Zonder om te kijken naar concurrenten en steeds met een doel voor ogen. Het resultaat is een door en door denimmerk waarbij authenticiteit en innoverend vermogen nog steeds hoog in het vaandel worden gedragen. Toch stond dat het Duitse bedrijf niet in de weg om zich aan te passen aan zijn omgeving. Naast zijn rijke collectie aan rasechte jeanskleding biedt het bedrijf bijvoorbeeld ook lederwaren, schoenen en accessoires aan. Lang niet alleen meer voor mannen, want ook vrouwen en kinderen zijn voor MUSTANG welkom.

MUSTANG, stijlvolle kledingstukken die goed tegen een stootje kunnen

De roots van de MUSTANG jeansproducten liggen historisch bij die van werkkledij. Jeans was nu eenmaal een stof dat veel beter tegen een stootje kon en werd vooral in ateliers en garages gedragen. Ook vandaag de dag is die historische zienswijze nog steeds aanwezig in de kern van het bestaan van dit merk. Zo kiest het bedrijf steeds voor kwalitatieve grondstoffen, uitgekiemde productieprocessen en doordachte kwaliteitscontroles, zoals men het ook van werkkleding gewoon is. Op die manier ben je dan ook zeker van een doortastend kledingstuk dat altijd wel tegen een stootje kan. Zo kan men niet alleen stijlvol maar ook veilig en doordacht werken, ravotten en pronken met de meest stoere leder- en jeansproducten van Duitse makelij.

Stoer maar toch vrouwelijk

Ooit was MUSTANG de eerste producent die jeans ook voor vrouwen beschikbaar stelde. Vandaag de dag is denim ook gewoon bij vrouwen ingeburgerd. Ook bij de vrouwenjeans staat het stoere karakter van MUSTANG nog steeds centraal, maar wordt wel degelijk gekozen voor een modieuze toets die de persoonlijkheid adequaat weet te onderstrepen. In combinatie met een van hun schoenen en accessoires toont iedere vrouw dat ze haar mannetje weet te staan. Kies je dan weer vrouwelijke accenten zoals juwelen of een zwierige cocktailtop? Dan creëer je bovendien een stijlvol en contrasterend effect waarbij jouw krachtige persoonlijkheid onderstreept wordt. Bovendien bewijs je dat niet alleen jouw kleding maar ook jijzelf tegen een stootje kan. En als man? Dan kies je toch gewoon voor een van de krachtige MUSTANG boots die jouw woorden kracht bijzetten?

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden