Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van True Decadence56

True Decadence: glamoureuze mode voor de geraffineerde vrouw

True Decadence is een nieuwkomer in de sector van de mode, maar kende al een ongelofelijke groei. Als dochtermaatschappij van Kacoo Fashion, dat in het midden van de jaren 2000 het levenslicht zag, is dit bedrijf uit Manchester in geen tijd een internationale speler geworden. Met verkooppunten in meer dan 30 landen en een almaar groeiend assortiment is het einde van die groei ook nog niet in zicht. De doelgroep van True Decadence? Geraffineerde vrouwen die op zoek zijn naar betaalbare high fashion jurken en andere feestelijke mode. Vrouwen die op zoek zijn naar een kledingstuk dat hun lichaam op de rode loper eer aandoet. Niet toevallig zijn de designs van dit Engelse label geïnspireerd op de catwalks van Parijs, Madrid en New York.

Haute couture aan redelijke prijzen

De collectie van True Decadence bestaat uit alles wat je nodig hebt voor een geslaagd avondje uit. Jurken, rokken en blazers die gemaakt zijn om jouw figuur in de verf te zetten. Vaak betekent dergelijke mode een aanslag op jouw budget. Dat is bij dit fashion label echter niet het geval. Er is bewust ingezet op betaalbare prijzen voor de vrouwelijke en verfijnde modellen. Een romantisch diner met jouw partner op de planning staan? Dan is een jurk met borduurwerk misschien een goede keuze. Uitgenodigd voor een verlovingsfeest of een receptie? Dan is er een ruime selectie aan cocktailjurken om uit te kiezen. De luxe kleren van True Decadence zijn met andere woorden ontworpen voor de mooiste momenten uit een mensenleven.

True Decadence voor iedereen

True Decadence heeft zich gespecialiseerd in kleding met een hoge glamourfactor, maar het assortiment gaat breder dan dat. Ben je op regelmatig zoek naar leuke casual, alledaagse jurken die toch jouw vrouwelijkheid benadrukken? Dan vind je ook een ruim aanbod aan basics terug. Ook in de collectie basics komt de unieke stijl van dit modelabel echter sterk naar voren met snitten die je zo op de catwalk in Milaan zou plaatsen. Het resultaat? Leuke en comfortabele jurken voor een dagje uit of om mee te nemen op vakantie. Ben je op zoek naar betaalbare kleding die op high fashion is geïnspireerd? Dan zijn de kleren van True Decadence de juiste aanvulling van jouw garderobe.