Jouw exclusieve herfstkorting: Tot wel -40%5


Noisy May: unieke denim voor unieke meiden

Noisy May werd in 2013 opgericht. Alhoewel het label eigenlijk maar in zijn kinderschoenen lijkt te staan, is dat stiekem ook weer niet het geval. Het werd immers opgericht als een sublabel van Vero Moda dat op zijn beurt weer valt onder de groep Bestseller. Zo kan dit jonge label alsnog voortbouwen op de jarenlange ervaringen van zijn moedermerken. Hierbij slaat Noisy May echter een andere weg in. Een weg waarbij de perfecte jeans samengaat met trendy tops, jassen en jurken. Het tracht voortdurend een ideale verhouding te vinden tussen betaalbaarheid, vrouwelijkheid en een naughty karaktertrekje. Hierbij bouwt dit label verder op de succesvolle kenmerken die ook Vero Moda altijd al wisten te typeren: een unieke stijl, een trendbewustheid en voortdurend elkaar opvolgende collecties die iedere keer opnieuw inspelen op de nieuwste trends. Het is dan wel een jong trendlabel voor de urban modestijl, toch wist het zelfs gedurende zijn jeugdige jaren het Europees continent te veroveren. Intussen heeft ze nog slechts één belangrijk doel: de nummer één in denim worden. Via alom aanwezige verkooppunten, gaande van de Gentse Veldstraat tot de Rotterdamse Hoogstraat, kan ze die boodschap heel eenvoudig verspreiden.

Coole denimstijlen voor hippe jonge meiden

In de eerste plaats profileert Noisy May zich als een echt denimmerk voor jonge meiden die op zoek zijn naar eigentijdse stijlen waar de nodige coole trends in verwerkt zitten. Hun geliefkoosde manier om dat doel te bewerkstelligen: denim. Noisy May's denimcollecties zijn er dan ook voor bijna elke gelegenheid en komen in een diversiteit aan wassingen, kleuringen, inkepingen en verfijnde details. Het kan gaan om een skinny jeans maar evenzeer om raw denim. Bovendien blijft dit label lang niet alleen bij de productie jeansbroeken, maar heeft het ook een brede collectie aan jassen, knitwear, hemden en (jersey)jurken voor de trendbewuste stadsbewoonster met coole flairs. De doelgroep is dan ook duidelijk omschreven: jong, lawaaierig, leuk en met een eigen kijk op hedendaagse mode. Die doelgroep zal inderdaad haar heil weten te vinden bij Noisy May.

Noisy May brengt een frisse wind naar iedere garderobe

Trendbewust maar toch een tikkeltje eigenwijs, zo zou men Noisy May kunnen omschrijven. Met de vele collecties weet het voortdurend in te spelen op de nieuwste styletrends, maar dan zonder aan persoonlijke karaktertrekken in te boeten. Op die manier weet het merk casual, vrouwelijk, streetstyle en denim te combineren met een parfum van zijn eigen en unieke stijl. Het resultaat? Kledingproducten met de nodige flair die voor een vernieuwende bries zorgen voor iedere outfit. Uiteraard aan een betaalbare prijs, want ook dat is een belangrijke eigenschap van de producten van Noisy May.