-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van SHABBIES AMSTERDAM121

Shabbies Amsterdam: de stap naar vakmanschap, elegantie en eenvoud

Het succesverhaal van Shabbies Amsterdam, de gekende parel van Hollandse bodem, start eigenlijk al in 1970. Hier toont Fred de la Bretonière voor de eerste maal zijn eigen ontworpen tassen. Meteen volgen zeshonderd bestellingen en langzaamaan vergaart Fred steeds meer internationale belangstelling. In datzelfde jaar opent hij zijn eerste winkel te Amsterdam en vliegen de zelfontworpen schoenen en tassen de deur uit. Enkele jaren later werd hij zelfuitgeroepen tot de beste schoenen- en tassenontwerper van geheel Nederland. Uiteindelijk moet men voor Shabbies Amsterdam wachten tot het jaar 2004: met de toevoeging van dit merk aan het huis wordt gekozen voor een nieuwe schoenenlijn naar voorbeeld van de succesvolle ontwerpen uit de jaren 80. Iedere schoen heeft een eigenheid: casual, tijdloos en apart.

Stoere en casual laarzen die de tand des tijds doorstaan

Bij Shabbies Amsterdam hoort stoer en casual er echt bij. Vooral de donkerkleurige laarzen doen het internationaal heel goed. Het gaat om (enkel)laarsjes in bruine en zwarte kleuren. Toch heeft Shabbies Amsterdam veel meer te bieden dan enkel dat. Diverse laarzen, (instap)schoenen, riemen, tassen en accessoires tooien het assortiment. Dat assortiment richt zich op zowel mannen als vrouwen en doet het goed bij zowel jong als oud. Achter ieder kledingstuk schuilt niet alleen de hand van Fred de la Bretonière en zijn ontwerpteam, maar bovendien ook een weldoordachte filosofie. De kwaliteit van het schoeisel, de gebruikte materialen, het stiksel en het ontwerp zijn daar stuk voor stuk stille getuigen van. Steeds een tikkeltje eigenzinnig en op basis van natuurlijke materialen, zoals men het van Fred de la Bretonière intussen wel gewoon is.

Elegant en eenvoudig door het leven

De lijn Shabbies Amsterdam gaat door het leven als een eenvoudige en elegante collectie die niet alleen aandacht heeft voor verzorgde afwerking, maar bovendien ook de (vrouwelijke) stoerheid en uitmuntende draagbaarheid hoog in het vaandel dragen. Iedere schoen is de veruitwendiging van jarenlang vakmanschap waarbij diverse patronen elkaar afwisselen. Ook dierlijke prints passeren wel eens de revue. De schoenen van het merk gaan perfect samen met een jeans of stoffen broek, maar de gelooide leren modellen bewijzen keer op keer ook meer combinatievermogen in hun mars te hebben. Zoals Fred het al zo vaak zelf zei: “iedere schoen werd gemaakt om de klant een beter gevoel te bezorgen”. En dat mag je absoluut van Shabbies Amsterdam verwachten.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden