Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Curare Yogawear: eenvoudig en modieus

Een trend in de sport/fitness wereld is denk ik niemand ontgaan: Yoga. Wie de trend net ontdekt heeft of al een ervaren yogista is, heeft voor de perfecte yogasessie een passende outfit nodig om de spirituele sport het best te kunnen beoefenen. Het merk Curare Yogawear is een merk dat ontwikkeld is door beoefenaars en liefhebbers van de sport. Hierdoor weten zij precies welke kleding en accessoires het best geschikt zijn en het best passen binnen de yoga trends van het moment. Producten van Curare Yogawear dragen bij aan de doelstelling van yoga: het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid. Het merk zorgt dat je je yogasessie optimaal kunt benutten waardoor je een betere conditie krijgt en je beter kunt ontspannen. De kleding zit comfortabel waardoor vrouwen zich geen zorgen hoeven te maken over hun kleding tijdens een ontspannen yogasessie.

Curare Yogawear: duurzame producten

Curare Yogawear produceert haar producten door middel van duurzame productiemethoden. Het merk gebruikt duurzame materialen om simpele en stijlvolle yoga mode te ontwerpen die langer meegaat. De zachte stoffen van het merk worden geproduceerd in een perfecte pasvorm waardoor je tijdens je yogasessie enerzijds optimaal kunt relaxen en anderzijds soepel kunt bewegen tijdens een wat zwaardere yogasessie. Het merk gebruikt simpele kleuren die niet opvallen zijn, waardoor je als vrouw elegant kunt voortbewegen tijdens de yoga. Het merk heeft verschillende soorten yoga kleding voor verschillende soorten yoga. Zo zijn de producten uit de breath-collectie gemaakt voor dynamische yoga sessies en zijn de producten uit de Flow-collectie gemaakt voor een wat meer ontspannen yoga sessie.

Curare Yogawear: zowel kleding als accessoires

Naast de eenvoudige en stijlvolle yoga kleding ontwerpt Curare Yogawear ook accessoires die gebruikt kunnen worden tijdens de yoga. Zo vind je verder ook heerlijke zachte yoga- en meditatie kussens. Deze zijn verkrijgbaar in een rustgevende lavendel kleur die je basis is voor een ontspannen sessie. Ook heeft het merk diverse modieuze armbanden en kettingen met helende en activerende edelstenen. Samenvattend, bij Curare Yogawear vindt je werkelijk alle musthaves voor een ontspannen yoga sessie.