DEAL DAYS: -20% op ALLES5

SALE20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Juwelen: geef net dat tikkeltje meer aan jouw look

Niet alleen dames houden van alles wat glanst en schittert, zeker wanneer het ook nog eens een meerwaarde vormt voor jouw outfit. Alleen al om die reden mogen de juiste juwelen eigenlijk nooit ontbreken. Kettingen, ringen en armbanden laten ieders hart sneller kloppen. Natuurlijk moeten ze dan wel correct gekozen worden, want lang niet alle sieraden gaan even goed samen met jouw look. Van klassieke sieraden voor elke gelegenheid tot unieke en extravagante modellen die jouw stijl benadrukken: stuk voor stuk vormen ze een verademing voor jouw juwelenkistje. Geef toe: er is niks leuker dan net voor het stappen nog even zorgvuldig enkele juwelen uitkiezen.

Sieraden kiezen was nooit eenvoudiger

Natuurlijk hoef je lang niet alleen te wachten tot plechtige gelegenheden vooraleer je jouw juwelenkistje bovenhaalt. Veel modelabels komen immers met eigen sieraden op de markt die perfect samengaan met de door hen aangeboden outfit. Zo weet een rijkelijk versierde armband bijvoorbeeld een discrete jurk in een handomdraai om te toveren tot een casual outfit. Andere sieraden etaleren zich dan weer als een echte blikvanger, zeker wanneer je kiest voor een ketting met een medaillon die je gewoon bovenop jouw kleedje draagt. Kies je voor een zakelijke outfit? Dan werk je jouw look af met enkele subtiele noppen die jouw oorlellen versieren. Op een feestje kan je het dan weer doen met een opvallende armband en extra grote oorringen, want grote juwelen zitten nu eenmaal in de lift.

Voor iedere huidtint een geschikt sieraad

Voor wie snel verschillende juwelen wenst te combineren, zijn er zogenaamde sieradensets verkrijgbaar. Zo’n set kan bijvoorbeeld armbanden, horloges, ringen en kettingen bevatten die perfect samengaan. Vergeet echter ook niet om rekening te houden met jouw huidtint. Meiden met een warmbloedige huidtint kiezen best voor goud, roségoud of brons. Toch doen ook edelstenen zoals robijn en alexandriet het hier heel goed. Bij een koele huidtint kies je echter beter voor witgoud, zilver of platina. Wanneer het ook hier een stuk delicater mag, zijn parels of stenen met fijne pasteltinten echte aanraders. En voor mediterrane huidtinten: hier kan je naar hartenlust experimenteren want praktisch alle juwelen sluiten aan bij jouw huidskleur. Hetzelfde geldt bovendien ook voor diamanten die zich als meest veelzijdige juwelen in de kijker zetten.