Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Alle producten van BJÖRN BORG92

Björn Borg: het Scandinavisch merk van de voormalige toptennisser

Jarenlang stond de Zweed Björn Borg bekend als de beste tennisser ter wereld. Na een reeks van vijf keer goud op Wimbledon, hoeft dat dan ook niet te verbazen. Toen deze tennislegende (voor de eerste maal) zijn racket vaarwel zei, besloot hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière. In 1987, hetzelfde jaar als waarin hij opgenomen werd in befaamde Tennis Hall of Fame, diende hij een licentie in bij de Scandinavische Sourcing and Design Group. Een nieuw modelabel voor heren en dames was geboren. De focus lag toen nog op ondergoed. Snel zou dat veranderen. Vandaag de dag omvat het label een breed aanbod aan textielproducten. Zo gaat het bijvoorbeeld om schoenen, lingerie, badkleding, sportkleding, ondergoed, tassen, brillen, bodyfashion en vrijetijdskledij. Alles naar Scandinavische stijl en met een sportieve toets.

Verrassende designs naar Scandinavisch voorbeeld

Al bij de eerste ondergoedontwerpen werd het duidelijk: Björn Borg kiest voor hippe en flashy ontwerpen met een Scandinavische kwinkslag. Opvallende en felle kleuren zijn het label bijvoorbeeld niet vreemd. Zo experimenteren de ontwerpers graag met kleuren als felgroen, lichtblauw en opvallend roze. Toch hoeft dat geen verplichting te zijn: de ontwerpers zijn thuis in verschillende stijlen en hebben dus ook geen schrik van neutrale varianten. Hoe dan ook weet het modelabel steeds te inspireren dankzij zijn leuke motieven, verfijnde prints en unieke designs. Zoals men het van Scandinavisch vakmanschap gewoon is, zit je ook op vlak van kwaliteit meer dan goed. Van het ondergoed tot de schoenen: een comfortabel gevoel is iedere keer opnieuw het logisch resultaat. Ieder ontwerp combineert de Scandinavische klasse met internationale trends, wat bij een wereldburger als Björn Borg niet eens hoeft te verbazen.

Voel je vrij met een outfit van Björn Borg

Uiteraard is het Scandinavisch voorbeeld lang niet het enige typerende aan de kleding en schoenen van Björn Borg. Ook diens eigen verleden als topsporter heeft de verschillende lijnen vormgegeven. Naar zijn visie moeten de kledingproducten er niet alleen goed uitzien, maar moeten ze ook alle comfort geven aan zij die in alle vrijheid wensen te bewegen. Onder andere aan de schoenen merk je dat eenvoudig: een flexibele voorvoet en een hiel boordevol grip. Toch bieden ook de andere kledingstukken zoals shirts en polo’s diezelfde mate van flexibiliteit en comfort. Zelfs het design ademt vaak grootse prestaties uit. Het voordeel is dat de kledingstukken eenvoudig te combineren zijn tot een sportieve look. Bovendien kan je ook eenvoudig een beweeglijke toets geven aan iedere andere stijl. Voor Björn Borg staan comfort, beweeglijkheid en een uniek design centraal in ieder kledingstuk.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden