Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Mo: vooruitstrevende mode voor iedereen

Het Portugese merk Mo timmert al tientallen jaren aan de weg om een allround merk te worden voor iedereen. Het merk begon met een kledinglijn voor mannen. De items in de collectie moesten vooruitstrevend, opvallend en vooral draagbaar zijn. Trendy mode moest namelijk haalbaar zijn voor iedereen. Het werd een succes, waardoor de ontwerpers zich na een aantal jaar ook gingen richten op vrouwenmode. Hier werd dezelfde liefde voor trends en innovatie doorgezet. Het duurde niet lang voordat Mo ook items zou gaan maken voor tieners, kinderen en baby’s. De accessoires en de meubel- en textielcollectie voor de kinderkamer maken het plaatje compleet. Tegenwoordig is het dus een allround merk voor het hele gezin.

De stijl van Mo

De ontwerpers van Mo halen hun inspiratie overal vandaan. Zo bekijken ze de laatste trends op de catwalk, maar laten ze zich ook inspireren door popcultuur, films, muziek en andere vormen van kunst. Hierdoor weten de designers precies wat er speelt in de wereld en naar welke trends men op zoek is. Deze inspiratie vertalen ze dan weer in comfortabele kleding die iedereen met plezier kan dragen. De collecties zijn veelzijdig. Zo kan je bij het merk terecht voor casual kleding die je iedere dag kunt dragen, maar je vindt hier ook sportkleding, goede denim en zwemkleding. De accessoires van het merk zijn net zo stijlvol als de kledingcollectie. Maak een casual jurkje net wat netter met een mooie clutch van Mo, of zoek een elegante ceintuur uit. Ook zonnebrillen, hoeden en sjaals horen bij de collectie.

De beste kwaliteit

Mo vindt het belangrijk dat jij alleen items draagt van de beste kwaliteit. Kleding moet namelijk lekker zitten en bij jouw levensstijl passen. Daarom worden alle kledingstukken gemaakt van kwalitatieve stoffen die lang mooi blijven. Mannen en vrouwen kunnen zich hierdoor allemaal kleden in items die soepel vallen en gemakkelijk te combineren zijn. De items van het merk zijn ingetogen. Je vindt dus niet veel drukke prints, maar vooral goede basics die je het hele jaar door kunt dragen. Dit geldt ook voor de kindercollectie van het merk. De kleren voor je kleintje moeten veel kunnen doorstaan en tegelijkertijd lekker zitten. Dankzij Mo kunnen zij dus ongestoord klimmen en klauteren.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden