-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

nümph: high fashion ontmoet streetwear

Het verhaal van nümph begint in 2006 te Kolding in Denemarken. Hier besluiten zeven jonge vrouwen, stuk voor stuk vanuit een andere achtergrond in design, samen een avontuur aan te gaan. Dit was het begin van dit trendy label, dat zich richt op moderne vrouwen die voor niets of niemand bang zijn. De naam van het bedrijf is niet voor niets geïnspireerd op de verhalen over nimfen in de Griekse mythologie. Hun filosofie? Opvallen is geen misdaad en durven dromen mag. De speelse, fantasierijke en vrouwelijke ontwerpen van nümph sloegen al snel aan en vandaag de dag is dit Deense label een echt internationaal succesverhaal. Een succes dat vast ook te maken heeft met het razendsnel inspelen op de nieuwste trends. Met niet minder dan zes nieuwe collecties per jaar is dat geen probleem.

nümph: kleding die opvalt

nümph stelt zich ten doel om vrij te zijn in het creatieve proces en om out of the box te denken. Logischerwijze is het resultaat van die bedrijfsfilosofie dat heel wat van de ontwerpen van het Deense label opvallen in het straatbeeld. Het is kleding voor vrouwen die hun persoonlijkheid willen laten zien. Casual streetwear met verrassende kleurencombinaties, unieke snitten en opvallende prints. Kenmerkend is het contrast van zwart en wit, vetgedrukte letters en gekke dierenprints. Daarnaast vind je in de collectie echter ook een brede selectie basics die geknipt zijn om te mixen en matchen met de opvallendere statement pieces. Een effen topje, een elegante jurk of denim broek: bij nümph vind je van alles wel iets.

Aandacht voor kwaliteit

De grote aandacht voor stijl en excentrieke ontwerpen van nümph neemt niet weg dat voor dit Deense merk ook betaalbaarheid en kwaliteit van groot belang zijn. De aankoop van kledingstukken is altijd een investering en het is behoorlijk frustrerend als die investering al na enkele maanden de vuilnisbak in kan. Om die reden werken de ontwerpers van nümph uitsluitend met de beste materialen, die het vrouwelijke silhouet accentueren. De fijne stoffen en ruime collecties laten je als geen ander toe om een eigen stijl te ontwikkelen en tot uiting te brengen binnen het aanbod. Ben je op zoek naar mode die durft? Dan is nümph het label voor jou.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden