-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

LOVE MOSCHINO: stijlvolle dameskleding boordevol creativiteit

Het bedrijf Moschino werd in 1983 opgericht door Franco Moschino. Het valt onder de groep Aeffe, maar heeft ook zelf verschillende dochterondernemingen als Fashoff Uk Ltd. Het merk genoot voornamelijk belangstelling omwille van zijn spectaculaire collectievoorstellingen die bijna als een entertainmentshow werden opgevoerd. Reeds in de beginjaren waren die ontwerpen bijzonder te noemen, waarbij sarcastische accessoires of versleten symbolen zeker niet mochten ontbreken. Eigenlijk kreeg LOVE MOSCHINO pas in 2009 zijn huidige naam. Toch bleef het gedurende al die tijd trouw aan de invloeden van de popcultuur, de art, het sarcasme en de conceptuele kunst. Vooral die factoren zouden, in combinatie met de nodige portie eigenzinnigheid, aan de basis van het succes liggen.

Bijzondere kleding voor bijzondere dames

De kledingstukken van LOVE MOSCHINO zijn niet alleen populair onder blogsters. Toch vallen ze zeker bijzonder te noemen. Vaak staat het grote liefdeshart centraal, net als het opschrift met de verwijzing naar dit merk. Dat hart krijgt bovendien ook vaak een nadrukkelijke invulling, waarbij zelfs rode glitters de revue passeren. Ook andere bijzondere vormgevingen zijn natuurlijk aanwezig, gaande van een minimalistisch vierkant tot een hip hartje in de vorm van enkele slecht afgelijnde bits: voor LOVE MOSCHINO is alles mogelijk. Gelijkaardige kenmerken ziet men ook bij pakweg de sneakers, snowboots, muiltjes, truien en shirts. Toch moet het genoemd worden: lang niet altijd hoeft dat het geval te zijn. Soms gaat het wel degelijk gewoon om stijlvolle cocktailjurken die eigenlijk niet doen vermoeden dat ze van de hand van LOVE MOSCHINO zijn, op het subtiel aangebrachte logo na. Met een breed assortiment aan bijzondere kleding tracht dit label dan ook alle bijzondere dames te plezieren.

De bijzondere accessoires van LOVE MOSCHINO

Toch zijn het lang niet alleen de kledingstukken van LOVE MOSCHINO die de consument weten te bekoren. Ook het breed assortiment aan accessoires weet dat feilloos te doen. Hierbij hebben ze uitgebreid aandacht voor stijlvolle shoppers, handtassen en schoudertassen. Waar de kleding vaak heel uitgesproken is, hoeft dat over de tassen niet gezegd te worden. Ze sluiten aan bij een breed aantal stijlen, maar zijn bovenal toch elegant en een tikkeltje chic. Ze passen bovendien ook uitstekend samen met de portemonnees die het merk rijk is. Naar school of naar het werk? Dan kies je toch gewoon voor een op-en-top vrouwelijke rugzak! Zelfs voor jouw geliefde smartphone biedt het label unieke cases aan. Ongeacht welk accessoire of kledingstuk van LOVE MOSCHINO je ook kiest; stuk voor stuk gaat het om kunstwerken die voorzien zijn van de nodige portie expressie.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden