Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van Vera Mont191

Vera Mont: het totaalconcept voor feestelijke vrouwenkleding

In het jaar 1961 werd Vera Mont opgericht te Parijs, alhoewel het eigenlijk een Duits designerlabel is. Dit label behoort tot de zogenaamde Betty Barclay Fashion Group, waar ook Betty Barclay en Gil Bret onderdeel van uitmaken. Deze groep werd al in 1938 opgericht en bouwt voort op een rijke modegeschiedenis die de moeilijkste tijden van de menselijke geschiedenis probleemloos wist te overleven. Ieder sublabel focust zich op een bijzonder segment en ook voor Vera Mont is dat het geval. Die laatste lijkt zich voornamelijk te focussen op eigentijdse dames die op zoek zijn naar een feestelijk totaalconcept. Dat totaalconcept bestaat onder andere uit feestjurken, cocktailjurken, avondjurken en zelfs baloutfits. Toch behoren ook blazers, jumpsuits en andere kledingproducten tot het assortiment van dit modelabel.

Vera Mont brengt oplossingen voor iedere festiviteit

Wanneer feestelijke gelegenheden elkaar ineen snel tempo opvolgen, wilt men niet tweemaal met hetzelfde kleedje gezien worden. Vera Mont brengt hierbij pasklare antwoorden door kledingproducten aan te bieden voor speciale gelegenheden. Dit doet het bovendien voor een aangenaam prijskaartje waardoor je ook met een beperkt budget de show kan stelen. Iedere jurk weet de moderne modesmaak in ere te houden en het maximale te halen uit onze vrouwelijke vormen. Toch vervalt dit label niet in stereotypen en durven ze echt wel unieke details aan hun collecties toe te voegen. Sommige exemplaren raken hierdoor soms bijna een extravagante grens. Het voordeel is natuurlijk dat je bij Vera Mont altijd wel een outfit past bij de nakende gelegenheid, ongeacht of het nu gaat om een bruiloft of eerder om een elegant diner.

Kleedjes die het maximale halen uit het vrouwelijk lichaam

Natuurlijk laat lang niet ieder lichaam de nodige accentuering toe, dat weten haar ontwerpers ook wel. Daarom zijn er ook modellen die eventuele struikelblokken maskeren terwijl ze andere gebieden dan wel weer in kaart brengen. Anderzijds beschikt dit label over een breed aanbod aan kleedjes en jurken die de gezegende vrouwelijke vormen dan weer verheerlijken. Ongeacht wat je nu wenst: het vrouwelijk figuur wordt altijd galant gestreeld en er wordt vakkundig ingespeeld op de vrouwelijke vormgeving dankzij de subtiele verschillen die men tussen de verschillende maatjes kan noteren. Van een ruimvallend model tot een kleedje waarbij de halslijn wordt geaccentueerd, steeds heeft Vera Mont het nodige in huis om jouw aanwezigheid in de schijnwerpers te plaatsen.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022.