Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Aldo: trendy schoenen en accessoires

Aldo is een echt trendmerk dat gespecialiseerd is in de productie van schoenen en modeaccessoires. De geschiedenis van het bedrijf begint in 1972 wanneer oprichter Aldo Bensadoun, telg van meerdere generaties schoenmakers, in het mooie Canada zijn eigen onderneming opstart. Zijn missie bij de opstart? Betaalbare en kwaliteitsvolle schoenen voor dames op de markt brengen die ook de sociale en ethische dimensie niet uit het oog verliezen. Tot op de dag van vandaag vertaalt zich dat in veel aandacht voor een eerlijk loon, corporate responsibility en duurzaamheid. Een aanpak die in 1978 leidt tot de eerste winkel in Montreal, wat achteraf bezien het begin was van een internationaal succesverhaal. Schoenen vormen nog steeds de kern van het assortiment, maar ook voor allerhande accessoires zoals tassen zit je bij Aldo goed.

Het ontwerp van Aldo

Kenmerkend voor de modellen van Aldo is een vleugje extravagantie in de schoenen. Het is trendy mode die is geïnspireerd op lekker durven. Zo werken de designers van het Canadese label graag met glinsterende materialen zoals goud en zilver. Ook schrikken ze er niet voor terug om verrassende materialen te incorporeren, zoals leer en lak. Dierenprints? Altijd welkom. Nog een belangrijk kenmerk van de collectie van dit trendy label: de hoge hak. Dit toppunt van vrouwelijkheid wordt centraal gesteld. Zelfs in de sandalencollectie vind je tal van hakken. Kortom: de brede selectie en unieke flair van Aldo laat elke vrouw toe haar persoonlijkheid tentoon te spreiden.

Kwaliteitsvolle schoenen voor iedereen

De collectie schoenen van Aldo beslaat zo goed als het hele spectrum. Ben je op zoek naar een klassevolle naaldhak om onder jouw cocktailjurk te dragen? Tal van modellen en kleurencombinaties wachten op jou. Heb je liever een enkellaarsje dat mooi te matchen valt met een casual rok of spijkerbroek? Of misschien is een zomerse look wel helemaal jouw ding en val je voor de grote selectie sandalen en mocassins. Behalve met prachtige damesschoenen kan je jouw outfit verder afwerken met een elegante tas. Een clutch, een echte handtas, een schoudertas of een rugzak: bij dit fashion label vind je ze stuk voor stuk in allerlei ontwerpen en stijlen. Aldo staat voor een brede selectie trendy mode die voor elke gelegenheid een juiste keuze in petto heeft.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden