Must-have tussenjas: Tot -30% EXTRA5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Patagonia: voor de urban nomad

Patagonia, een merk dat in lijn staat met het verleggen van grenzen. Ben jij nou iemand die pas het gevoel krijgen dat ze leven wanneer je je grenzen opzoekt, wacht dan niet langer en schaf kleding aan van Patagonia die je helpt bij het opzoeken van je grenzen. Het merk gaat graag met je mee op pad op zoek naar nieuwe avonturen. Het merk Patagonia produceert niet alleen kleding voor wintersporters, maar ook voor avontuurlijke trekkers en klimmen die elke rots en diepte overwinnen. Jij als urban nomad wordt ultiem verwend met de beste parka’s, regenjassen en andere producten van het sportieve merk Patagonia. Patagonia heeft ook sweaters die je warm houden tijdens een lange tocht in de buitenlucht. Ben je nog op zoek naar een stevige tas waarmee je elke weer mee kunt trotseren? Ook dit heeft Patagonia in haar collectie.

Patagonia: innovatie op zijn top

Het merk dat in 1973 is opgericht en is toendertijd ontstaan uit een klein bedrijf dat uitrusting maakte voor alpinisten en klimmers. Deze geschiedenis is nog steeds sterk terug te vinden in het merk. Daarnaast is het kleding van het merk Patagonia ook modieus en zeer technisch. Het merk staat sinds haar oprichting bekend om haar verscheidene baanbrekende innovaties op technologisch gebied. Naast het feit dat het bedrijf altijd bezig is met innoveren, richten ze zich ook op het gebied van milieubehoud. Het merk was bijvoorbeeld het allereerste merk dat recycled polyester en katoen dat 100% organisch was gebruikte. Momenteel is het merk uitermate geschikt voor elke buitensporter. Het merk is geschikt om te surfen, skiën, klimmen en vele andere buitensporten.

Patagonia: voor elke buitensporter

Buitensporters bewegen heel fanatieke en genereren hierdoor ontzettend veel lichaamswarmte. Wanneer je kleding van Patagonia draagt hoef je niet de hele tijd bang zijn om kou te vatten want de jassen en broeken zijn zowel ademend als verwarmend. Hierdoor is Patagonia het perfecte merk voor de fervent buitensporter. De jassen van Patagonia zijn waterdicht en dubbel gestikt. De truien en hoodies houden je warm door de hoge hals. Naast het feit dat het merk functionele kleding ontwerpt, is het momenteel ook een van de hipste merken. Trendsetters dragen het merk tegenwoordig ook vanwege de sportieve en coole look.