Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

 Merkenheader
Alle producten van BeckSöndergaard181

Beck Söndergaard: High fashion accessoires

Het fashionlabel Beck Söndergaard is gevestigd in Kopenhagen en is gespecialiseerd in het ontwerpen van accessoires voor dames. Sjaals, tassen, portemonnees en make-up tasjes vormen de kern van het assortiment. Achter het bedrijf staan de oprichters Lis Beck en Anna Söndergaard en logischerwijze is de naam ook een combinatie van hun namen. In 2003 begonnen ze met het ontwerp en verkoop vanuit het idee dat er een gat in de markt was wat modeaccessoires betreft. Met modieuze accenten en trendgerichte producten is dat een idee dat enkel maar bevestigd is geworden sindsdien. Beck Söndergaard veroverde in geen tijd Denemarken en is vandaag de dag ook een internationaal succesverhaal. Ben je op zoek naar modeaccessoires die echt een look afwerken en iets toevoegen? Dan is dit jouw merk.

De exclusieve damesaccessoires van Beck Söndergaard

De accessoires die Beck Söndergaard verkoopt hebben natuurlijk al een lange geschiedenis. Om het verschil te maken brengen de ontwerpers tal van mode-chique accenten aan en leuke details. Qua stijl is er een veelheid aan patronen, prints en stoffen in diverse kleuren en materialen. Veelzijdigheid en diversiteit zijn dan ook twee van de sleutelbegrippen van dit Deense merk. Als je op zoek bent naar een meer klassieke stijl waar leer hoogtij viert en waarmee je elegantie uitstraalt vind je zeker en vast iets naar wens. Meer een boho-look? Dan zijn die patronen ook terug te vinden. De missie van Beck Söndergaard is om individuele en exclusieve accessoires op de markt te brengen waarmee jij jouw stijl uit kunt dragen.

Leg het juiste accent

De spullen van Beck Söndergaard zijn bedoeld om niet alleen jouw outfit af te werken, maar ook om nieuwe en modieuze accenten te kunnen leggen. Leg bijvoorbeeld de laatste hand aan een casual outfit met een van de kleurrijke sjaals met moderne print. Ga je naar een feest in een prachtige cocktailjurk? Dan kan een knappe en subtiele handtas niet ontbreken. Zelfs voor tijdens de winter heeft het Deense merk enkele elegante en broodnodige accessoires in huis. Zo zijn er exclusieve handschoenen om zelfs in de laagste temperaturen stijlvol voor de dag te komen. Met de accessoires van Beck Söndergaard garandeer je nog geen perfecte look, maar wel een knappe eye-catcher van formaat.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden