Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van Rich & Royal424

rich&royal: mode voor het individu

Het succesverhaal van Duits modelabel rich&royal begint in 1986 wanneer Peter Stup besluit om Peter Stupp Design Mode GmbH . Dit moederbedrijf wordt in 2002 aan zijn zonen overgelaten en in 2006 beslissen die zonen, Denis en Patrick, het label rich&royal op te richten. Geïnspireerd door de Amerikaanse rockmuziek richt het merk zich op vrouwen die op zoek zijn naar net iets anders. Vrouwen die op zoek zijn naar een modecollectie waar pit in zit en die opvalt in het straatbeeld. Niet voor niets heeft de damescollectie van het fashionlabel de klinkende naam 'Queens collection' meegekregen. Om de kwaliteit van de lijn te waarborgen wordt er overigens uitsluitend binnen Europa geproduceerd in landen zoals Italië en Portugal.

Met rich&royal een eigen koers varen

Het Duitse merk beschouwt zichzelf als een constant work in progress en dat geldt ook voor de stijl van het label. Een ontwikkeling die altijd bezig is met het oppikken van nieuwe trends en die vertalen naar de eigen kernwaarden. Elk jaar opnieuw worden er vier collecties uitgebracht die stuk voor stuk garant staan voor de creatieve mode die je van een merk geïnspireerd door rockmuziek mag verwachten. Leuke patronen, sterke graphic prints, het spelen met verrassende kleurencombinaties en de toevoeging van heel wat opvallende details zijn designelementen die schering en inslag zijn. Patches op de broeken, strikken bij de blouses en echte statement pieces waar je niet naast kunt kijken. Bovendien hoef je niet rijk of koninklijk te zijn om je zo te kleden: rich&royal is bijzonder betaalbaar.

Statement pieces of leuke basics

De items van rich&royal hebben een echte casual stijl met karakter waarmee je opvallend voor de dag kunt komen in het straatbeeld. De vele trendy items komen bovendien in basics van een goede kwaliteit. Combineer de shirts met graphic prints met een jeansbroek voor een relaxte outfit of match een van de topjes met een zomerse rok. Er zijn ook comfortabele broeken en een eigen accessoirelijn. Mag het allemaal net iets warmer zijn? Dan trek je in de winter een van de gebreide vesten aan en voor een wat elegantere look kies je voor de blazers. rich&royal maakt veelzijdige en modieuze designs, maar vooral altijd trouw aan zichzelf.