Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


SCOTCH & SODA: casual mode met een elegante toets

Het Nederlandse modelabel SCOTCH & SODA werd in de jaren 80 opgericht. Het echte succes voor dit bedrijf met Amsterdamse roots komt er echter pas in 2001 wanneer Joep Krouwels, Erik Bijlsma en Patrick Munstersdem het label overnemen. Ze passen de collectie aan en ontwikkelen de stijl die tot groot succes zal leiden. Een klassieke stijl dat zich recht op de grens met meer casual mode bevindt voor mannen. Een veelzijdigheid die je gerust fancy mag noemen, maar tegelijkertijd uitermate draagbaar is. Verdere kenmerken van de mode van SCOTCH & SODA? Een grote aandacht voor kwaliteit zonder daarvoor de prijs de hoogte in te jagen. Sinds 2008 is er ook een eigen lijn voor jongens en in de zomer van 2010 werd er voor het eerst een damescollectie uitgegeven.

De steeds grotere collecties van SCOTCH & SODA

SCOTCH & SODA begon als een merk dat uitsluitend de focus legde op mannen en kleding, maar dat is vandaag de dag wel anders. Naast de collecties voor kinderen en vrouwen kunnen tegenwoordig ook meisjes terecht bij het Nederlandse label. Ben je naast kleding nog op zoek naar een lekker geurtje om het geheel af te werken? Ook dan ben je bij SCOTCH & SODA aan het goede adres. Het ontwerp van de collecties ligt niet alleen op de grens tussen klassiek en casual, maar verwerkt ook heel wat vintage invloeden voor een verfijnde stijl. Het resultaat is een assortiment dat zowel geschikt is voor op het werk als om in jouw vrije tijd stijlvol voor de dag te komen.

Mode zonder compromissen te sluiten

De stijl van SCOTCH & SODA is onmiskenbaar, maar de kwaliteit van de kledingstukken is dat ook. De hoogwaardige kleding is altijd goed gesneden, biedt een comfortabele pasvorm, zachte materialen en verfijnde details. Dat alles gecombineerd met een hoge duurzaamheid en een hoge mate van combineerbaarheid. Zo zijn er tal van overhemden voor mannen en vrouwen die geknipt zijn voor een geklede look. Casual door het leven gaan dat door de toevoeging van een geklede broek of spijkerbroek gelijk een andere stijl kan aannemen? Dan zijn de T-shirts en topjes van dit trendy label daar geschikt voor. Met SCOTCH & SODA kom je altijd stijlvol voor de dag zonder overdressed te zijn.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden