-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

Stockerpoint: moderne kostuums voor mannen en vrouwen

Stockerpoint is een Duits merk dat valt onder Trachtenhaus en maakt Lederhosen kleding voor mannen en vrouwen. Trachtenhaus zelf is opgericht in 1876 en maakt dus al meer dan 140 jaar unieke kleding. Deze typische traditionele kleding wordt veelvuldig gedragen tijdens het Oktoberfest in Zuid-Duitsland. Inmiddels slaat deze trend ook over naar omliggende landen waaronder ook Nederland. De traditionele Beierse kleding wordt door steeds meer jonge mensen ontdekt. Stockerpoint voegt bij elk ontwerp casual-invloeden toe en dit maakt de kledij toegankelijk voor een grote doelgroep. De frisse uitstraling en fijne afwerking maakt de kostuums geschikt voor onder meer het Oktoberfest en andere feesten waaronder bijvoorbeeld carnaval.

Gezellige en duurzame kleding met een lange levensduur

Trachtenhaus heeft natuurlijk jarenlange ervaring in het produceren van traditionele kleding, maar heeft daarbij altijd populaire trends nauwlettend in de gaten gehouden. Stockerpoint kleding voor mannen en vrouwen laat daarom zien hoe sexy en cool traditionele kostuums kunnen zijn. De moderne ontwerpen in allerlei kleuren en patronen maken van jou een unieke verschijning. Je lijkt verreweg niet op de foto's die bij jouw grootouders op de kast staan. De items laten bij vrouwen bijvoorbeeld hun rondingen mooi naar voren komen. Daarmee sla je vanzelf een goed figuur, of dit nu is tijdens een bierfeest, een bruiloft of gewoon een etentje met de familie. De kostuums zijn vrolijk en multicultureel. Bovendien zijn ze innovatief en authentiek, iets dat nauw aansluit op waar Stockerpoint voor staat. De productie gebeurt ecologisch verantwoord en dus op duurzame wijze.

Ga voor een sensuele verschijning met Stockerpoint

Met een kostuum van Stockerpoint kom je altijd en overal elegant voor de dag. Dit stelt jou in staat een vreugdevol feestje te vieren met collega's, vrienden en familie. Je hoeft hiervoor niet per se naar München af te reizen, want zo'n feestje is ook dichterbij huis te organiseren. Het lukt je altijd om een bijzondere, mooie outfit samen te stellen. Maak de keuze uit bijvoorbeeld blouses, Dirndl jurkjes, broeken en talloze andere items. Er is volop keuzeaanbod voor zowel mannen als vrouwen. Sla daarom je slag en vind jouw perfecte Stockerpoint kostuum voor jouw eerstvolgende feestelijke gebeurtenis.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden