Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5


Sloggi: kwalitatief ondergoed voor meer comfort

Sloggi begon in het jaar 1979 als een producent van ondergoed voor dames en initieel omvatte het aanbod enkel slips. Zo'n 7 jaar later verkocht het merk ook mannenondergoed, die al snel populairder werden dan de ruimere boxershorts. De slip is tegenwoordig nog steeds het meest gedragen soort ondergoed bij mannen, en dat heeft Sloggi als internationaal merk zeker een invloed op gehad. Tegenwoordig breidt het gamma zich uit met tal van strakke soorten boxershorts voor mannen en beha's voor dames. Het merk heeft tot op heden al meer dan één miljard slips verkocht in ruim 30 landen over de hele wereld.

Sexy en jonge kledij voor dames van Sloggi

Hoewel de basis van van het aanbod initieel vooral ondergoed omvatte, kunnen vrouwen er tegenwoordig heel wat meer vinden. Naast gewone slips zijn er eveneens strings, pushup-beha's, shirts en topjes verkrijgbaar, die allemaal in de typische Sloggi stijl komen. Verschillende collecties beha's bieden comfort en een eenvoudige maar toch sexy uitstraling. Daarbij zorgt de grote variatie aan kleuren voor heel wat keuzemogelijkheden. Diezelfde collecties zijn er overigens ook bij slips; op die manier kan men als vrouw een compleet lingerie setje samenstellen voor een sexy look. Vooral het gebruik van eenvoudige maar opvallende kleuren is kenmerkend: donkerroze, lichtblauw en flashy geel komen erg vaak voor bij de slips, wat deze een jeugdige uitstraling geeft. Ten slotte zijn er ook heel wat shirtjes, topjes en hemdjes verkrijgbaar: modellen met spaghettibandjes in een frisse zomerkleur of een 'bralette' voor dames, die op zoek zijn naar lingerie met een sportieve indruk.

Mannenondergoed en meer

Sloggi heeft eveneens een breed gamma aan ondergoed en andere kledingstukken voor mannen. Slips en boxershorts komen in uiteenlopende modellen en kleuren: de Men Freedom collectie zit iets losser en biedt vooral bewegingsvrijheid, terwijl andere modellen dan weer strakker zitten en een sportieve look hebben. Naast basiskleuren als blauw en zwart zijn ook opvallendere kleuren als donkerrood en roze verkrijgbaar voor mannen. Korte slips maken ook deel uit van het aanbod en deze komen eveneens in uiteenlopende stijlen en kleuren. Ten slotte kunnen heren zich ook tegoed doen aan Sloggi bovenkledij, waaronder V-hals T-shirts in kleuren als donkerblauw en groen, of onderhemden voor meer comfort en sportieve tanktops.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden