-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
Skiën319
Weergeven
Sorteren
Kleur
Merk
Prijs
Materiaal
PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost

Skikleding: warm op duizelingwekkende hoogtes

Skikleding is gespecialiseerde kleding die niet kan ontbreken tijdens een tripje naar de bergen om op twee latten te staan. Deze kleding hoort een sterk ventilerende werking te hebben om het zweet af te voeren en toch de warmte moet vasthouden. Verder moet de kleding jou de nodige bewegingsvrijheid bieden om als vrouw de best mogelijke prestaties neer te zetten tijdens de afdaling. Dat betekent dat de gebruikte materialen over de nodige flexibiliteit moeten beschikken zonder hun beschermende functie te verliezen. Functionele skikleding bedekt het hele lichaam en gaat van snowboots tot een stevige broek, een warme jas, ski handschoenen, skibrillen en zelfs ski sjaals. Ben je daar iets van vergeten? Dan zal dat gelijk ook de laatste keer zijn, want geen enkel onderdeel van skikleding vergeet je een tweede keer.

Skikleding voor dames: wat is van belang?

Goede skikleding doe je aan om je te beschermen tegen de omstandigheden. Dat betekent dat de buitenste laag van jouw outfit water-, wind- en sneeuwdicht moet zijn. Tijdens het afdalen haal je immers waanzinnige snelheden en snijdt de wind bij gewone jassen als een mes door boter. Bovendien spreekt het voor zich dat je in de sneeuw aan het spelen bent en een doorweekte outfit nefast is voor de gezondheid. Deze eigenschappen zijn echter nog niet voldoende. Goede skikleding voor dames is gemaakt van een ademend materiaal om de warmteregulatie van jouw lichaam optimaal te laten verlopen. Dat is dan ook de reden dat de zogenaamde softshell-materialen dermate populair zijn.

Ski kleding: nog enkele tips

Ga je als echte avonturierster richting de bergen trekken voor een ontspannende vakantie? Dan wil je vanzelfsprekend niet alleen het juiste materiaal meenemen, maar ook er wat goed uitzien. Gelukkig is daar de laatste jaren veel vordering in gemaakt. Leuke kleuraccenten en opvallende details hebben de monotone wereld van de basiskleuren doorbroken. Heb je jouw stijl gevonden? Dan is het tijd om jouw outfit samen te stellen. Kies eerst en vooral voor kwalitatief hoogwaardige snowboots en een stevige, warme ski-jas. Onder de jas trek je een fleece trui aan en eventueel nog een thermisch onderlijfje dat goed aansluit. Een stevige skibroek en thermisch ondergoed zijn de logica zelve. Om jouw skikleding af te maken, kies je voor een skibril tegen de felle zon en skihandschoenen tegen de koude wind.

Populaire merken in deze categorie
Populaire kleuren in deze categorie
Andere interessante trends
Damescategorieën
Dames merken
ABOUT YOU X INTERNATIONAAL
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden