Naar hoofdinhoud gaan
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van HUB34

HUB: sporty chic

Het Nederlandse schoenenlabel HUB werd in 2004 opgericht door Huub van Boeckel en Tim Rompa. Het doel van deze ex-tennisspelers was een schoen te ontwikkelen die elegant en stijlvol was, maar tegelijkertijd ook sportief genoemd kon worden. Een uitdaging waar ze zeker en vast in geslaagd zijn. Vandaag de dag zijn de schoenen van het merk populairder dan ooit en is er een breed assortiment verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. De doelgroep bestaat dan ook uit iedereen die op zoek is naar sportieve casual wear die ook niet misstaat onder een pak. Inspiratie wordt geput uit het stadsleven, waarbij aan elke mogelijke stijl een sportieve toets wordt toegevoegd. Mode draait rond het breken van conventies en het mag gezegd worden dat HUB daar een typisch en geslaagd voorbeeld van is.

De ontwerpen van HUB

HUB richt zich op echte urban vibes en verliest de trends ook niet uit het oog. Er wordt gewerkt met een opvallend en breed kleurenpalet met veel aandacht voor pastelkleuren. Typisch voor deze sportieve en stijlvolle streetwear is de oranje Z-steek die je terug kunt vinden in elke schoen. Een toevoeging die duidelijk het handelsmerk is geworden. De meeste modellen van HUB zijn gemaakt uit leer of zachte suède, wat een hoge kwaliteit en een hoge duurzaamheid garandeert. De trends worden geïncorporeerd aan de hand van trendy accenten zoals de kleur, een sportieve vetersluiting of een subtiel patroon. De stevige buitenzool zorgt er ten slotte voor dat je heel wat terreinen overleven kunt.

De vele facetten van de schoenen

HUB schoenen zijn er zowel voor vrouwen als voor mannen. De typische stijl kan je echter wel als vrij unisex omschrijven. Zo zijn de sneakers best gelijklopend qua uiterlijk. Geen punt, want deze veelzijdige schoenen lenen zich tot een divers gebruik. Combineer ze bijvoorbeeld met een chino en een hip overhemdje voor een zomerse, casual look. Ruil dat in voor een geklede broek en in één klap is het business as usual. Naast de sportieve sneakers zijn er ook classy veterschoenen en elegante enkellaarsjes die met een leuk shirtje en een rok urban chic uitstralen. De schoenen van HUB lenen zich voor diverse en uiteenlopende gelegenheden met die constante dat je altijd comfortabel en stijlvol erbij loopt.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022. Je kunt te gekke HUB Black Friday deals voor dames vinden. Maar dat is nog niet alles, mis onze Black Friday sale van HUB voor heren!