-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van MAMALICIOUS1.335

MAMALICIOUS: stijlvolle kleding voor zwangere en kersverse mama’s

MAMALICIOUS vormt een onderdeel van het Deense Bestseller, een van de grootste spelers op de Europese kledingmarkt. Men kent het onder andere ook van merken Vero Moda en Jack & Jones. Bestseller is al sinds 1975 actief en heeft zich succesvol in verschillende segmenten weten te profileren. Het werd opgericht door Troels Holch Povlsen, onder andere gekend omwille van zijn kroning tot ridder in de Orde van de Dannebrog. Met dit label brengt deze ridder kledingproducten met een duidelijke focus op aanstaande en nieuwe mama’s. Hiervoor kiezen ze voor een ruim aanbod dat zich lijkt te focussen op diverse segmenten. Van sportieve mama’s en kleding voor vrouwen die borstvoeding geven tot alledaagse kledingproducten of zelfs casual varianten voor zwangere dames, MAMALICIOUS heeft het allemaal. Niet voor niets wist dit label in korte tijd de zwangerschapskledingmarkt te veroveren.

Omdat ook zwangere dames vrouwelijkheid mogen uitstralen

In de designs van MAMALICIOUS vindt men een mix van verfijnde prints, delicate snits en vrouwelijke details. Het is een veruitwendiging van de meest trendy stijlen, maar dan aangepast aan de zwangere vrouw. Een heuse uitdaging voor de ontwerpers, want de kledingproducten moeten daarnaast ook comfortabel zitten en de beweeglijkheid garanderen. Toch zijn de kledingproducten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gaande van de slim en skinny fit tot de straight fit en de boot cut. Zelfs de op het eerste gezicht strakst aansluitende kleding blijkt toch gewoon mee te evolueren met de zwangere buik. Bijkomend voordeel: de kledingmaat is eenvoudig te selecteren aangezien die gewoon aansluit bij het maatje dat je had voor de zwangerschap. Het geheim achter deze succesformule? Naadloze buikbanden, intern aangebrachte elastische stoffen en een speciale snit voor de lage taille.

Bij MAMALICIOUS vind je alle kleding voor tijdens en na de zwangerschap

MAMALICIOUS streeft steeds een totaalaanbod na. Zo gaat het bijvoorbeeld om broeken, rokken of jurken die de nodige beweeglijkheid garanderen. De zwangerschapsjurken kunnen aangepast zijn aan feestelijke gebeurtenissen en helpen je om de mooiste mama van het bal te worden. Maar ook wanneer het kouder wordt, biedt dit modelabel heel wat mogelijkheden. Men kan denken aan bijvoorbeeld zwangerschapsjassen, -blazers, -vesten en -truien die aangepast kunnen worden aan je veranderende figuur. Op die manier moet je niet iedere maand opnieuw naar de kledingwinkel snellen. Een gezonde mama? Ontdek dan het ruimte assortiment aan zwangerschapssportkleding die extra ondersteuning bieden en comfortabel werden aangepast aan de zwangere vormen. Een duikje wagen? Van een tankini tot een modieus zwangerschapsbadpak: MAMALICIOUS heeft altijd wel geschikte oplossingen beschikbaar.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden