-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader

WAL G.: trendy Brit chic

Het Britse fashion label WAL G. komt uit de hersenkoker van een succesvolle fashion blogger. Het merk richt zich op vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle mix van een klassieke Brit chic look met slim geplaatste highlights en trendy snitten. Dit frisse, Londense label vind je terug in het hart van de grootstad en is in volle uitbreiding, waardoor het tegenwoordig ook internationaal verkrijgbaar is. Het mag dan ook duidelijk zijn dat WAL G. het vanaf het prille begin groots ziet. Het merk maakt trends en pakt uit met grote collecties met kleding die de ene keer elegant en tijdloos zijn en de volgende keer edgy en trendy. Geknipt voor de moderne vrouw.

De frisse stijl van WAL G.

De ontwerpstijl van het jonge WAL G. kan je een kleurrijke mix tussen klassiek comfort en nieuwe trends noemen. Het is een tikje excentriek en niet bang om te experimenteren. De doelgroep van het merk zijn dan ook dames die van elegante silhouetten houden en daarbij ook kiezen voor bijvoorbeeld een opvallend print. Daarbij wordt gebruik gemaakt van dress down met dress up elementen. Het resultaat zijn knappe jurken, jumpsuits, blouses, tops en meer die individualiteit beloven. Ongewone snitten, verrassende kleurencombinaties en combinaties van materialen die op het eerste zicht niet bij elkaar passen, zijn stuk voor stuk doodgewoon bij WAL G. De meeste aandacht gaat echter nog altijd uit naar het bieden van comfort en een hoge mate van elegantie. Elegantie zonder te vervallen in kledingstukken waarbij elke individualiteit uit het raam vliegt.

Van vrije dag tot bedrijfsfeest

WAL G. werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en stelt kwaliteit boven kwantiteit. Ze voeren daarbij ook veelzijdigheid en diversiteit hoog in het vaandel. De kern van de collecties wordt gevormd door een groot assortiment aan jurken waarmee je altijd goed voor de dag kunt komen. Zo kies je bijvoorbeeld voor een zomers exemplaar met het aloude bloemenpatroon in een trendy jasje voor een vrije dag. Ga je uit eten met jouw partner of is een iets formelere look wel gepast? Opteer dan voor een fijn uitgesneden cocktailjurk. Wil je nu eens echt lekker thuis relaxen? Dan zijn de veelheid aan basics en de knappe jumpsuits exact wat je zoekt. WAL G. biedt betaalbare mode die je ook echt aan wilt doen.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden