-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec
 Merkenheader
Alle producten van Betty & Co313

Betty & Co: de perfecte kleding voor iedere gelegenheid

De kleding van Betty & Co reflecteert een moderne en individuele levensstijl met een semi-casual focus. Met de kleding van dit Duitse modehuis heb je eindeloze combinatiemogelijkheden. De authentieke,jonge en simpele looks met een subtiele feministische touch zorgen voor een stijlvol en tijdloos karakter. Betty & Co gebruikt de mooiste materialen waardoor elk product als gegoten zit en zelfvertrouwen van vrouwen een enorme boost geven. De mooie materialen versterken de simpele looks die makkelijk te combineren zijn met andere kledingstukken. De focus van Betty & Co ligt op mooie tops en knitwear van de hoge kwaliteit. Het merk staat voor moderne mode met elk seizoen weer een gevarieerde collectie. Hierdoor zal iedere vrouw zeker iets vinden bij Betty & Co.

Betty & Co: een innovatief modemerk

Het merk Betty & Co is een dochtermerk van Duitse moederbedrijf Betty Barclay Fashion Group. Dit moederbedrijf heeft ook andere merken zoals Gil Bret, Vero Mont en het hoofdmerk Betty Barclay. Het concern Betty Barclay Fashion Group heeft vele verschillende productlijnen. Zo heeft het al bijna 30 jaar een parfumlijn en heeft het bedrijf sinds 2004 ook nog een accessoire lijn met brillen en horloges. De producten uit deze lijnen zijn ook gemakkelijk te combineren met de kledingstukken van Betty & Co. De oorzaak hiervan is de simpele maar authentieke look, die het vergemakkelijkt om mooie combinaties te maken. Het merk wordt wereldwijd aangeboden in meer dan 60 landen, in ongeveer 3500 winkels op alle continenten

Betty & Co: de perfecte optie wanneer je even geen zin hebt in poespas

De Betty & Co-collectie biedt een fashion-forward focus op losse kledingstukken die gemakkelijk in je huidige garderobe kunnen worden gecombineerd. Ze ontwerpen lichte en luxueuze stukken die perfect zijn voor dress-down-dagen wanneer je je nog steeds goed gepresenteerd door het leven wilt gaan. De huidige collectie barst van krachtige prints in klassiek kleuren van de marine. Daarnaast bevat de collectie zachte elegante knitwear en mooie zijde blouses die geschikt zijn voor iedere vrouw. Het merk is daardoor toegankelijk en heeft iets te bieden voor elke vrouw. Het merk is geschikt vrouwen die kleding van Betty & Co dragen, leven onder het motto: Wees verrassend, wees authentiek.