Herrlicher: eigentijdse mode van perfecte kwaliteit

Het Duitse Herrlicher, wat zoveel wil zeggen als heerlijk en prachtig, heeft het afgelopen decennium mode gecreëerd voor heren en dames in het middelste prijssegment. De focus van dit label lag echter altijd al bij hun jeansproducten. De snitten en ontwerpen van die items zijn steeds eenvoudig en tijdloos, maar worden toch gedomineerd door heldere en ingetogen kleuren. Zijn naam en faam heeft het merk voornamelijk te danken aan de hoge kwaliteit van ook haar overhemden.

Herrlicher Jeans brengt kwalitatieve metgezellen voor vele jaren

Het label Herrlicher werd opgericht in 2004. Al in zijn beginjaren was het verweven van de beste ingrediënten, waarbij de blauwe stoffen uit het huis gekenmerkt werden door een onmiskenbare stijl. Die stijl zit boordevol traditie, waarbij Christine A. Lambrecht en Erwin O. Licher, ook wel Herr Licher genoemd, uit hun jarenlange ervaring als ontwerpers konden putten. De hoge normen van de heer Licher waren altijd al de maatstaf voor de harmonieuze samenstelling van de perfecte pasvorm waarbij een individuele stijl centraal stond. Ook vandaag de dag vind je die kenmerken nog steeds terug in de items van jeans. Die komen er in drie verschillende knipstijlen, namelijk Slim Fit, Boyfriend en Straight Leg. Vooral met die eerste knipstijl heeft het indruk gemaakt, en wist het de betrokkenheid met de seizoensgebonden trends keer op keer te bewijzen. De hoogwaardige ongewassen jeans van dit label vind je zowel in het klassieke blauw als in allerhande varianten, en kan je aantrekken voor een dagdagelijkse look, maar ook in het kader van een casual zakelijke look.

De rijke keuze en de vele seizoensgebonden collecties

Alhoewel de kleding van Herrlicher zich eenvoudig laten combineren, doen ze het voornamelijk goed in de casual zakelijke look. Voornamelijk de Slim Fit-jeansbroeken met used look doen het heel goed in dit segment. Echter zal je ook bij de snitvorm Boyfriend Jeans enkele voorbeelden terugvinden. Die laatste snitvorm laat zich immers kenmerken door de zachte materialen, de losse snit en het hoge comfortgehalte. Voor wie er maar niet genoeg van krijgen kan, kan kiezen voor losjes over het been spelende rechte snijvormen die je eenvoudig kan combineren met de comfortabele shirts van dit merk. In die categorie zal je dan weer basic shirts en tops vinden die opvallen dankzij hun delicaat kleurenpalet. Stuk voor stuk zijn ze gezegend met hun perfecte afwerking waarbij voornamelijk de halslijn opvalt. Zoals je het intussen van Herrlicher gewoon bent, gaat het keer op keer opnieuw om hoogwaardige items die niet alleen tijdloos zijn, maar bovendien ook jaar na jaar blijven overleven.