BLONDE No. 8
3 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
BLONDE No. 8
Tussenmantel 'EMMA'
  € 279,00
  € 399,00
  BLONDE No. 8
  Winterparka 'LECH'
   € 349,00
   € 499,00
   BLONDE No. 8
   Tussenjas 'JASMIN'
    € 119,00
    € 299,00

    BLONDE No.8: het merk van opvallende kragen en functionele designs

    BLONDE No.8 toont aan dat een kledingmerk niet altijd een rijke geschiedenis hoeft te hebben om kwaliteit en klasse te combineren. Met zijn geboorte in 2010 koos oprichter Michael Boleveth voor uitgesproken winterjassen en tijdloze parka’s naar Duits model. Natuurlijk bouwde die oprichter dan wel voort op drie generaties industriëlen uit de modewereld, toch wist hij in ieder opzicht origineel te wezen. Het is een merk dat duidelijk focust op kwaliteitsjassen voor vrouwen, maar ook een assortiment voor heren heeft. Het merk kiest iedere keer opnieuw voor natuurlijke materialen zoals leer en bont en weet zo een ultieme winterse warmte te garanderen. Met de winterse parka zet BLONDE No.8 zijn handtekening onder de wintermode.

    Tijdloze parka’s met een opvallende kraag

    Alomtegenwoordig in het assortiment van BLONDE No.8 zijn de eigentijdse doch tijdloze parka’s die voorzien zijn van een rijke bontkraag. Ze zijn er zowel voor dames, heren als voor kinderen. De pels komt zowel in een neutrale vorm als in een trendy en kleurrijke variant. Toch is het niet alleen de pels die de aandacht naar zich toe weet te trekken. Ook de parka’s zelf komen immers in allerhande kleuren en stijlen. Naast klassieke kleuren als zandbeige zijn er bijvoorbeeld ook winterparka’s in het roze of blauw. Bijzonder aan deze winterse jassen is dat ze het lichaam naadloos omsluiten. Op die manier zitten ze bijzonder goed zonder kou te moeten lijden wanneer de temperaturen de dieperik induiken.

    BLONDE No.8 levert meer dan parka’s alleen

    Alhoewel de krachtige pels het handelsmerk lijkt te zijn van deze producent, is het assortiment toch veel ruimer dan enkel dat. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tussenmantel die je gewoon bovenop een skinny jeans dragen kan of een hip meerkleurig model dat het zelfs goed blijkt te doen met een kleedje of rokje. Bovendien heeft de producent het aanbod de laatste jaren ook uitgebreid met bomberjacks, regenjassen en blazers. Lang niet alle designs stralen die winterse sfeer nog uit. Zo is er zelfs een volledige casual lijn. De functionele look blijft echter altijd wel aanwezig. Een blazer of bomberjack met minder dan twee zakken is dan ook eerder uitzondering dan regel. Het veelzijdig aanbod van BLONDE No.8 maakt het merk des te toegankelijker voor iedereen die graag blaakt van onbeschroomdheid.

    Naar boven