-20% EXTRA op jeans in de solden5

JEANS20Kortingscode activeren
Nog maar:00uur00min00sec

GARCIA: Italiaanse mode met Nederlandse nuchterheid

Het verhaal van GARCIA begint in de jaren zeventig in Italië. Maurizio en zijn vrouw Isabella Garcia richten in 1972, vanuit een liefde voor denim, een jeansfabriek op. Na een aantal jaren succesvol denim voor andere merken in productie brengen, beslist Maurizio in 1977 zelf de mouwen op te stropen. Hij brengt zijn eigen label uit en heeft al snel succes dankzij een combinatie van Italiaans vakmanschap en oog voor detail. Wanneer het in de jaren tachtig wat minder loopt, neemt Martin Kouwenberg, de Nederlandse afnemer, de onderneming over. Vandaag de dag is GARCIA meer dan gezond en een bedrijf in volle expansie. Naast de kenmerkende jeans die nog steeds de kern van het assortiment vormen, verkoopt het label nu ook casual kleding. Sinds 1994 is er naast een dames- en een herencollectie overigens ook een collectie voor kinderen!

Een allround merk met een passie voor vrijheid

GARCIA heeft een duidelijke bedrijfsfilosofie: de vrijheid om keuzes te maken. Het is een merk dat staat voor het idee dat je gewoon lekker jezelf moet kunnen zijn. Het spreekt voor zich dat om dit te bereiken comfortabele kleding een must is. Als je je niet goed voelt in wat je aan hebt, hoe gelukkig kan je dan immers zijn? De collectie richt zich dan ook op comfortabele kleding met persoonlijkheid, die best al eens buiten de lijntjes durft te kleuren. De ontwerpers staan voor een originele stijl met unieke snitten, diverse wassingen, graphic prints en vrolijkheid. Er wordt veel waarde gehecht aan het gebruik van denim en het uitstralen van levensvreugde.

De innovatieve mode van GARCIA

GARCIA staat niet alleen voor kwalitatief hoogwaardige mode in de wereld van de jeans en de streetwear, maar ook voor innovatie. Het Italiaanse label volgt niet de trends maar vaart een eigen koers met innovatieve cuts en creatieve ontwerpen. In het veelzijdige assortiment vind je tal van duurzame kledingstukken terug die naar believen kunnen worden gecombineerd tot jouw unieke stijl. Zo zijn er voor de heren leuke jeans, stoere T-shirts en tal van andere basics. Voor de dames zijn er nauw aansluitende jeans, casual jurkjes, stoere jassen en elegante blouses met leuke details. Kortom: in de wandelgangen van het assortiment van GARCIA vind je altijd wel iets leuk terug.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Deze actie loopt tot en met 06/07/2022 (23:59). De volledige actievoorwaarden vind je hier: https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden