Ontdek onze SUMMER SOLDEN: Tot wel -70%5

Alle producten van ESPRIT SPORT175

Esprit sports: modieuze sportkleding voor vrouwen

Esprit sports voor vrouwen is een veelzijdige sportcollectie die sportkleding bied voor verschillende sportactiviteiten. De Esprit sport collectie voor vrouwen wordt gekenmerkt door veel creativiteit, de collectie is daarom ook veeleisend: het past bij esprit, ziet er mooi uit, maar is ook vooral praktisch en comfortabel. Vrijwel geen label comineert zoveel klasse met rust, zoals Esprit. Daarnaast is het grote sport aanbod voor vrouwen zeer aantrekkelijk geprijsd, met dé goede kwaliteit waar Esprit bekend om staat. De sportbroeken voor vrouwen hebben een elegante fit, de sport vesten en t-shirts zijn voorzien van stijlvolle kleurencombinaties en opvallende prints. Kortom, er is een grote keuze sportkleding voor dames, scoor daarom nu je hele sportoutfit van Esprit sports!

Esprit sports: een international topmerk

Voor de oprichting van Esprit sports gaan we jaren terug in de tijd. In 1964 ontmoette Susie Russel en Doug Tompkins elkaar, kort daarna trouwde ze. In 1968 in San Fransico leidde dit tot de oprichting van Esprit. In het begin was Esprit slechts een idee dat moest leren lopen. Internationale designers geven het merk charisma, en wordt het merk tot leven gebracht met inspirerende sport collecties voor vrouwen. In een korte tijd is Esprit sports uitgegroeid tot een internationaal topmerk, die in 40 landen met meer dan 1.000 verkooppunten en meer dan 10.000 retailers verkocht wordt. Sinds 2011 zet Esprit zich neer als een inspirerend kledingmerk met een duurzame visie en heldere identiteit.

Esprit sports: zelfbewust, eigen wil en kracht

Esprit sports is nooit tevreden met half werk. Het Esprit merk kenmerkt zich door de kleur: rood. Zowel de buiten- als binnenkant van de winkels wordt rood het dominerende element. Deze kleur straalt zelfbewustzijn, eigen wil en kracht uit wat kenmerkend is voor de Esprit dames sport collectie welke ook wordt uitgestraald door de dragers van het merk. Esprit doet de belofte dat je nooit te veel betaalt op je te hullen in kwaliteitskleding. Alexander Mcqueen zei: ‘’It's a new era in fashion. There are no rules. It's all about the individual personal style.’’ Ook volgens Esprit zijn er in de mode geen regels, zo kan elke vrouw de sportkleding van Esprit eindeloos combineren naar eigen stijl.

PayPalMasterCardVISABancontactKlarnaDHLbpost
*De laagste totale prijs van de laatste 30 dagen vóór de prijsverlaging.**Gratis voor alle Nederlandse telefoonnummers. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.***Alle prijzen incl. BTW.5) Voor deze actie gelden geen speciale voorwaarden https://www.aboutyou.be/actievoorwaarden